HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (58/593) > >>

druid:
Ha az számít valamit, akkor én szívesen fordítok Menthetetlen-t.
Pdf-ben megvan az angol.
Csak fordítást vállalnék, beíráshoz nincs időm/nem tudom.

Blue S:
Nova Vol4 26.

Rich megpróbálja minimalizálni a veszteségeket azzal, hogy kivonja a centúriókat a frontról. Gondolom, a következő lépése az lenne, hogy csak azokat tartaná meg, akik önszántukból akarnának maradni, mint Tre és Lindy.

A sisakokból emelt piramis rendesen felcseszhette az agyát, nem úgy ismerem őt a képregények lapjairól, mint aki ezt csak úgy megtorlatlanul hagyná. Ko-rel/Világelme egyelőre nagyon segítőkésznek mutatkozik, de az a megjegyzése Gamora gyilkosságáról talán még jelentőséget kaphat a jövőben.

Robbie totál benne van, ebből most már nem lehet csak úgy kimászni és szerintem nem is tudna egyedül.

Köszönet a honosításért!  :worship:

gabo:
Nova v4 26: Nagyon jó a történet, kíváncsian várom a folytatást! Köszi a honosítást!

SwitcX:

--- Idézetet írta: SithLord - 2015. Október 06., 07:42:34 ---Üdv! Köszi a Nova Vol4 25.részét talgaby!!! :worship:
Már régebben is megemlítettem,hogy szerintem ez a sorozat a Hálózsák legjobb képregénysorozata,de ez a rész valami brutálisan jó volt!!!!

--- Idézet vége ---

+1, köszönöm én is!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Nova Vol4 25.részét talgaby!!! :worship:
Már régebben is megemlítettem,hogy szerintem ez a sorozat a Hálózsák legjobb képregénysorozata,de ez a rész valami brutálisan jó volt!!!!Nem tudom ki az írója,de egyszerűen zseniális,ahogy mindig valami váratlan fordulattal áll elő!Egyszerűen lenyűgöző,hihetetlenül tetszik!!!
Nagyon várom a folytatást!!! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése