HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Blue S:
Nova Vol4 25.
Nagyon klassz volt a szoba, amit Rich felépített az elméjében. A falakon levő posztereken ott volt az egész karakter története az Új Harcosoktól kezdve a Nova alakulatig. Apropó, alakulat. Érdekes, hogy az öccse mennyire kételkedni kezdett a Világelmében, a többiek pedig engedelmes ölebekként viselkedtek továbbra is.
Világelme új megjelenése nagyon ötletes, nem hittem volna, hogy a kree nő arcát fogja felvenni. A végén pedig megint ott van egy olyan utolsó oldal, hogy az ember ismét tűkön ülve várja a folytatást. :cool:
Köszönet a honosításért! :worship:
talgaby:
Póklányra csak beíró kell, igen. Most már van alapanyag, de a borítók továbbra sem egyszerűek. A tpb-vel szórakozást meg nem csináljuk többé.
Menthetetlen egyre kétségesebb, hogy lesz, hacsak nem klónozzuk zozit vagy találunk egy megfelelő képességű csapatot.
Farek:
--- Idézetet írta: joustoe - 2015. Szeptember 27., 10:35:52 ---Póklány várható a közeljövőben?
--- Idézet vége ---
Kétséges. Beíró kellene hozzá, amennyire én tudom. Illetve pár rész még talán.
SwitcX: Garthan Saallal jövőre találkozhatsz a Bosszú Angyalaiban, amikor is először tűnik fel, mint Szuper Nova. Hogy most honnan nyeri az erejét, azt nem tudom, de majd biztosan kiderül a következő részekből. :nemtudom:
SwitcX:
Nagyon ritkán szoktam véleményezni a friss füzeteket, pedig szinte mindent elolvasok. Köszönöm a Nova sorozatot, az egyik legjobb cím itt a HZS-n. A mostani résznek a borítója nagyon ronda, viszont a többi része mindenért kárpótol. Hű, az a teljes alakos kép :cool:
Én csak ezt a Nova sorozatot ismerem, így nekem teljesen új Garthan Saal karaktere. Miből meríti az erejét / képességeit, ha Richardnál van szinte az egész Nova erő?
Ha nem gond, ide írom: a Menthetetlen sorozatot folytatjátok valamikor?
joustoe:
Póklány várható a közeljövőben?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése