HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galen:
Nitro
--- Idézet ---aztán kiderült, hogy az enyémek voltak azok.
--- Idézet vége ---
Ez tetszik.
Nitro:
Nem akarok itt negatív hangulatot kelteni, csak tapasztalatból közlöm a tényeket, hogy lássuk világosan a dolgokat:
1. minden rossznál van rosszabb.
2. viszont minél hosszabb ideig rossz valami, annál nagyobb a valószínűsége, hogy utána jó fog következni. Csakhogy a valószínűség nem egyenlő a bekövetkezéssel.
Egyébiránt én úgy vagyok vele, hogy szinte mindent letöltök, de elolvasni kevés időm van a munka, a suli, meg a második munka (képregény) közepette. Így aztán azokra szűkül a keret, amelyeket kihagyhatatlannak ítélek. Ennek megfelelően csak ezeket tudom véleményezni.
--- Idézet ---Kíváncsi leszek, mennyi hozzászólás lesz a topikomban (MiniXszériák.) Szerintem eljön Nitro, felsorol 3-4 hibát és ezzel kifújt.
--- Idézet vége ---
Számíthatsz rám, ha nem is azonnal, de amint odajutok. Én se vagyok valahogy oda Gambitért, de azért megnézem, mert kapcsolódó mű.
Ez a hozzászólásokat-véleményeket várunk dolog pedig már ezerszer lerágott csont. Persze, én is szeretem, ha van visszajelzés, de nekem szokott is hetente legalább egy új emberke levelet írni, hogy de jó, hogy oldalamra talált, meg ilyesmi. Én megelégszem a számokkal is, amik a látogatottságot jelentik, meg az olyan dolgokkal, mint pl, amikor egy haverom újságolja nekem, hogy megkereste egy ismerőse, hogy nem érdekli-e lefordított x-men képregény számítógépen, aztán kiderült, hogy az enyémek voltak azok.
Jó kis vegyes hangvételű hozzászólást sikerült összehoznom. Adtam hideget, meleget, csakúgy, akár az élet. Ki-ki ossza be magának.
Spidáj:
--- Idézet ---Szerintem eljön Nitro, felsorol 3-4 hibát és ezzel kifújt.
--- Idézet vége ---
Ne l1él mohó
Csak szépen fokozatosan...
Blue S:
--- Idézet ---A képregényeket magatoknak csináljátok nem a nagyközönségnek, vagyis ez nem igazán jön le a dologból, hogy nekik is szánnátok.
--- Idézet vége ---
Nálunk (X-Fanzine) tényleg több mint 1000 regisztrált felhasználó van.
A fórumunk viszont - el kell ismerni - kissé pang.
Nos, én most a héten megpróbálkozok valamivel.
Már több helyen is leírtam, hogy nem kedvelem Gambitet, de mivel állandóan azt olvasom, hogy "Gambit ilyen jó, meg ennyire jó lenne olvasni" stb. honosítottam a Gambit Limitedet. CSAK A RAJONGÓK KEDVÉÉRT. A héten kerül fel az első része.
Kíváncsi leszek, mennyi hozzászólás lesz a topikomban (MiniXszériák.) Szerintem eljön Nitro, felsorol 3-4 hibát és ezzel kifújt.
letsgo:
--- Idézet ---Hullámvölgy után mindig felfele visz az út. Mert két hupa nem jön egymás után...
Én azt mondom így tovább, Ti vagytok a legjobbak.
--- Idézet vége ---
Én TELJESEN EGYET ÉRTEK Regnar-ral. Az tény, hogy sokszor van olyan, hogy az embernek elmegy a kedve az élettől és úgy érzi, hogy minden munka hiába. De ez Nálatok nem így van. Nekem még soha nem volt olyan érzésem mint most. Mikor elöször megtaláltam ezt az oldalt akkor azt hittem, hogy ez is olyan lesz mint a többi. Felmegyek olvasok pár képregényt aztán csá! De ez NEM így volt, valami megfogott engem. Jó persze most gondolhatnák arra, hogy csak azért mert Micho feltette nekem a Lego Nascart, de nem! Valami olyan közérzet volt itt és olyan hangulat, hogy az megfogott engem és maradásra kényszerített, Nem tudtam, olyan napot elképzelni, hogy be ne néznék a Hálozsákra. Lehet, hogy nem írok, és itt követek el hibát, de minden nap megnézem az oldat. Az is lehet, hogy sokakkal így van. De akkor én is megfogadom, hogy ha tehettem, és mikor itt járok a Hálozsákon akkor írok a fórumba, hátha, ettől megjönn mások kedve is.
És én is csak Regnar mondatát tudom ismételni: "Hullámvölgy után mindig felfele visz az út." Tehát minden rossz után csak jó jöhet!!!
Úgy, hogy MINDENT BELE HÁLOZSÁK TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése