HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
regnar:
Jelzem azóta válaszolt Micho, tényleg nem volt ideje A többit majd meglátjuk
Gorgonita:
Forumozók hiánya -szrtem.
Én önös érdekből jöttem -nem véletlenül . Kábé egy éve vártam, hogy valami beinduljon sf. téren is a honósító oldalakon. Latenight tett fel nkem néhány dolgot, ismeretlenül is. De máshol semmi. itt volt egy SG meg egy X-akta, de azokat pont nem komálom, az Aqua meg épp nem bökte ki a szemem. Mióta van SW és Bradbury itt szurkolok, hogy legyen több.
A tapasztalatom ugyanis az, hogy ha valahova bemegyek, kéréssel fordulok valakihez, akkor az esetek 90%-ban legalábbis válaszolnak rá, de gyakran el is érek valamit.
Ha keveslitek a forumozókat, akkor két dolgot vegyetek figyelembe. Egyik a honosítás mint tevékenység ugyebár kissé necces.
Másrészt ha a képregények közt vannak, olyan darabok is, amik meg témájukat tekintve neccesek, akkor az olvasó másodszor is meggondolja, hogy akar-e fórumozni a készítőkkel. Függetlenül attól, hogy én szeretem-e vagy sem a horrort, (egybként nem nagyon -sorry) be kell látnotok hogy egyik-másik produktum, pl egy bizonyos X-men adaptáció még a 18-as karika alatt is (aminek örülök, hogy ott van) okot adhat bizonyos prekoncepciókra az készítőkkel szemben.
Én legalábbis -hogy csak a magam nevében beszéljek -2x is meggondoltam fenti okok miatt, hogy fórumozzak-e.
Azóta megismerve a HZs csapatát be kellett látnom, hogy hülyeségeket gondoltam, feltételeztem nagyon is 7köznapi normális emberekről, akik között azóta jól is érzem magam a Fórumon.
Ami a hozzászólásaimat illeti, lehet hogy rossz tasktika, de igyekszem csak ahhoz hozzászolni ami tetszik, és ha valami nem jön be, akkor nem piszkálom vele a honosítóit, csak azért mert az pont nem az én világom.
Talán több fórumozótok lehetene, ha a kritikajátékot rendszeresen meghírdetnétek a frissítések között is -de lehet, hogy úgy sem. Nekem csak egy kis fanfic olodalam van, és eleve nem tettem rá fórumot. Megelégszem a számlálóval -mert én is, elsősorban a magam örömére hobbiból készítettem az oldalam.
Tehét a megoldás -szrtem -nem keseregni, hogy kevés a fórumozó, hanem annyit vállalni amennyi nektek épp jól esik, és lazára venni a figurát.
Itt pedig csatlakoznék a másik felvetéshez. Én biztos hogy fogok fordítani, ha meglesz az angol nyelvizsgám -még odébb van. De aligha fogok vacakolni a beírásasal. Várni sem fogok arra, hogy jelentkezzen valaki beírónak, aki ugyanazokat a régi űroperákat szereti mint én, mert megőszülök mire találok valakit.
And mint látogatótok, azt sem bánnám, ha nem lenne a képregényekhez mindig beírás. Elegendő lenne a fordítás World-ban vagy Pdf-ben.
Azután amelyikőtök örömét leli a beirogatásban, az "elvacakolhatna" vele, de így gyakoribbak lehetnének a frissítések. Mert gondolom a fordítás hamarabb megvan, mint a beírás -bár lehet, hogy tévedek.
Persze mindez megánvélemény, és lehet, hogy az olvasók többsége jobban szeretik a beírt változatot, ami ugye egy fokkal kényelmesebb.
killjoy:
Én is kérek belőle!!!
Galen:
Regnar
--- Idézet ---mert nem válaszolt a megkeresésemre.
--- Idézet vége ---
Nagyon elfoglalt mostanában a fiú. Szóval isten ments hogy elkallódjon az a képregény. Te meg főleg nem, szóval küld nekem. Vagy mehet Porthosnak is, lényeg hogy nem kallódjon el.
regnar:
Nem a Boba fettes. Azon még dolgozom, hátra van 3 oldal. EGy western amely egy a mai időben játszódik pontosabban 1963-ban, meglepő fordulatokkal egy olyan "alternatív földön" ahol nem ért véget az amerikai polgárháború 1865-ben. Olyasmi mint Killjoy Bradbury-i, rövid csak 8 oldal némi csattanóval a végén...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése