HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (565/593) > >>

VTomi:
Most akartam megcsinálni, de Micho betett elé egy másik képregényt, úgyhogy idén már nem nagyon találkoztok Fáklyával.
Megnézem majd, vastagabb aa-val hogy néz ki.

Gorgonita:
Most -kicsit megkésve -olvastam el a Fáklyát. Nkem bejött. Értékes történetnek találom felelősségvállalásról, ésattöbbi...
 Lehetne kicsivel vastagabb a betűméret, hogy messzebről is lehessen olvasni. Ez sok más képregénynél is jó lenne -de persze tudom, hogy az eredeti betűméret és forma is mérvadó.
 Várom a folytatást!

Micho:

--- Idézet ---Tényleg hiába túrom fel a hazai oldalakat Dr. Strange képregény után kutatva,
--- Idézet vége ---
sztem igen    legalábbis én még nem láttam egyetlen egy olyan hunosítót, aki Dr. Strange-re specializálta volna magát. de elvétve lehet találkozni a jó doktorral, nálunk pl. a Thor - Vikingek sorozatban játszik főbb szerepet talán a második számtól.

ami a minőséget illeti.. hát az a helyzet, hogy Zaj anno magasra tette valóban a mércét, hogy a HálóZsák képregéynei "igényesen" legyenek elkészítve, külcsínyileg is. amiben a legnehezebb volt követni, hogy a borítókról leszedjük a vonalkódot, és újrarajzoljuk, vagy trükközünk, ahogy lehet... és ez mióta elment, így is maradt hagyományként, minden beírónk tartja. szóval már megszoktunk egy bizonyos színvonalt, és biztos az olvasók is megszokták tőlünk... és bizony nekünk is szúrná a szemünket, ha valamiért nem hoznánk ki egy-egy munkából azt, amit éppen lehet. emellett, iylen minőségben dolgozni, heti 4 képregény frissítése szerintem elég korrektnek mondható.

Hamlet:
Hello!

Tényleg hiába túrom fel a hazai oldalakat Dr. Strange képregény után kutatva, vagy csak az én figyelmemet kerülte el néhány rejtőzködő képregény-gyűjtemény?  

Üdv:
Hamlet

Galen:
Gorgonita
--- Idézet ---de így gyakoribbak lehetnének a frissítések.
--- Idézet vége ---
már megint itt járunk, és nem fogunk dűlőre jutni ebben a kérdésben. Minőség vagy mennyiség. Soha sem fogjuk tudni eldönteni. De visszafelé azért ne menjünk. Beírjuk, megkomponáljuk amit tudunk. Szerintem a minőségből nem fogunk alábbadni. A heti négy képregény azért szerintem tökéletesen elég. Mostanában tényleg belepörögtünk, sok volt az anyag, de inkább a minőséget tartsuk mint a mennyiséget. Szépen visszaredukáljuk magunkat heti négyre és nem lesz problem. Bár olyanba ugatok ami nem az én asztalom. De az biztos, hogy nem lesz se text se word se pdf. Nem vagyok fordító, de ha valaki lelkiismeretes ahhoz is kell azért idő.

Regnar
--- Idézet ---Jelzem azóta válaszolt Micho,
--- Idézet vége ---
azért jöhet a Comic.

Gorgonita
--- Idézet ---Mióta van SW és Bradbury itt szurkolok, hogy legyen több.
--- Idézet vége ---
Na ezek lesznek. Ha ki is marad egy-két hét azért lesznek.
Na annyit dumálunk itt, hogy még Admina segberúg minket hogy nem Marvelről van szó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése