HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
VTomi:
LEtsGO, ezt még maga Stan Lee se tudja...
(Ez nem vicc)
letsgo:
Egy kérdés:
Nem tudja valaki, hogy J. Johna Jameson nevében mit jelent az a harmadik J?
Nagyon érdekelne.
Blue S:
What if Vol1. 007:
Pontos választ kaptunk, hogy miért Peter Parker a legmegfelelőbb Pókember szerepére.
Mindhárom karakternek kihozták a gyengéjét, ez szvsz Flahnél sikerült a legjobban. Hiába, egy hálóvető aranyat ér.
J.J.J. hozzáállása is jó volt, rögtön támogatni kezdte a szuperhősöket. Az egyik legjobban kitalált mellékszereplője a Pókember füzeteknek.
Bettynél valami tragikusabb végre számítottam, azt hittem, ő fog meghalni a végén. Végülis, a gyengepontját így is sikerült feltárni.
VTomi:
Szerintem te Nick Furyra gondolsz, a S.H.I.E.L.D. parancsnokára.
Hamlet:
Ahoj!
Ki az a félszemű (szemkötős), kékruhás, pisztolytáskás fickó, aki néhány Pókember/X-men képregényben is feltűnt, mint valami hiper-szuper amerikai titkosügynök/hírszerző/szuperkatona?
Legutóbb pl. abban a Pókember rajzfilmsorozatban is láttam, amikor hálószövőnk J.J.Jameson fia után indulva átkerül egy másik világba, ahol azok az "ember-állatok" vannak.
Na itt, még az első részben ez a kékruhás vette üldözőbe Pókembert, amikor kedvenc hálószövőnk fellógott egy űrrepülőgépre a floridai űrközpontban...
Ki ez a félszemű fickó? Létezik-e önálló képregénysorozata? Milyen történetekben vendégszerepelt még?
Köszi:
Hamlet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése