Megtorló - A gyilkolás ünnepe.
Borító. Van rajta Megtorló. No de komolyan, ennyi is elég lenne, mert elmondana mindent, de ez a borító nagyon jó lett. Egyrészt az eredeti munka, iszonyatosan intenzív, a vörös szín kiemeli, a kiemelkedő fej/koponya nagyon szuggesztív, a figura jól van megrajzolva, megtorló jelen a mikulássapka gránáttal nagyon tetszik, és a ti munkátok, a megtorló felirat is nagyon jól néz ki, és az alatta levő felirat is, tetszik a betűtípusa. Egyszóval az egész nagyon tuti.
Képregény. Grafikailag hozza az általam megszokott és szeretett stílust. Semmi extra képi hatás, vagy technika, de így van ez jól, ahogy van. A karakterek szépen rajzoltak, bár néha a képek zsúfoltak, de alapjában véve követhetőek és könnyen érthetőek.
Történet. Mit mondjak. Hozza azt amit az ember elvár egy megtorló képregénytől. Bár meglepődtem, hogy több történet is van benne... Ez is pozitív volt. Az események teljesen megtorlósak...kedvencem a "jobb adni, mint kapni" jelenet... teljes oldalon bele a karácsonyfát... Aztán "Mindig is jó érzés nyugtával dícsérni a napot" Mint egy tömeggyilkos.. (nem vagyok egy brutális ember, de Megtorlótól elnézi az ember, sőt elvárja, mert hogy nézne ki, ha csak adna neki egy pofont és ejnye bejnye.... )
Második történet talán még jobban tetszett, mint az első. kicsit melankólikusabb volt. Mindig is tetszett, hogy Frank gondolkodik. Nem egy agyatlan szuperhős, hanem okos ember. Ezt a legtöbször sikerül is bemutatni a képregényekben, és itt is.
Harmadik történet is tetszett. Most lett teljes a kép, egy füzeten belül a Megtorló három arcát tudták bemutatni, vagyis háromszor önmagát, de mindig más oldaláról.
Mindhárom mesélési stílusa is más volt, ahogy Frank stílusa is.
Beírás. Tetszett, főleg a harmadik történeté.. . No de viccet félretéve hibát nem találtam, olvasható volt, jó fordítás, gördülékennyé tette a képregényt történeteit. Szép munka.
Összességében. Nem csalódtam Frank Castle-ban, sem a Hzs tagokban . Szépen megrajzolt képregény, remek történetekkel, precíz retussal, jó fordítással és beírással.. egyszóval gratulálok a választáshoz és a prezentáláshoz.
Ui: Megtortló jöhet még