HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (552/593) > >>

szam:
Frissült a szekció: Megtorló - Ne dőlj be New York City-nek

Spidáj:
Fáklya 6.

Nagyon tetszet.
Nekem is főleg ez a befejezés.
Tökéletes.

Sztori: tökéletes
Hungarosítás: szokás szerint tökéletes hála Tominak    
Nagyon sajnálom hogy ezzel vége.  
De örülök hogy ez a 6 rész +van  

regnar:
Fáklya 6.

Végre...    

Borító. A szokásos színek tűnnek fel, az alak mintha kicsit szögletesebb és fenyegetőbb lenne, mint az eddigieken. A beírás/címfelirat továbbra is tetszik.

Képregény. A már megszokott (legalábbis annak aki olvasta a többi részt is) rajzok, kontúrosak és kontrasztosak. A színek jók, élénkek, a hátterek kidolgozottak. Különösen tetszetős a "tűzkoponya" amivé Rose alakul az egyik képen

Történet. Azt hittem majd egy nagy, végső leszámolás következik, és egy drámaibb befejezést kaptam. Inkább a gondolatokra, mint cselekvésre épült és ez nagyon tetszett. Jó lett így a történet lezárása, bár azért kérdés marad mi lett Rose-zal. Ami elindult a második résztől az itt csúcsosodott ki, vagyis az érzelmek beleszövése a történetbe, ezáltal még gazdagabbá téve a karakterek jellemét.

Beírás. A mondatok jól sikerültek, érthetőek, magyarosak. Az egész jól sikerült.
A narancs címkén és a tűzvédelmit egy sorba írtam volna.. így egy kicsit furán néz ki...De ez nem is igazán zavaró. A fordítás/beírás jóra sikerült.

Összességében. Az elején, az első számnál nem igazán tetszett, vagyis nem láttam benne fantáziát, aztán folyamatosan megkedveltem, és a maga stílusában az egyik legjobbnak tartom jelenleg. Jók voltak a karakterek, megfelelő hátteret és jellemet kaptak, a képregény kidolgozása is kiemelkedő volt. A beírás/fordítás valamint a retus és egyéb munka is csillagos ötös. Gratula mindenkinek aki dolgozott rajta, de főleg VTomi-nak. Jó választás volt ez a történet, én legalábbis örömmel olvastam, szerintem megérte megcsinálni. Kár, hogy vége...

Troll:
Frissültünk - Fáklya 6 befelyező rész by VTomi

Spidáj:
először is : regnar köszi az ajánlást. utána nézek DC ++-on.

Fákly 5

100 %

NEmtom írtam e már ilyet.
De most nagyon fasza volt.
Sztori: 100%
Rajz szokás szerint: 100%
Fordítás: 100%
Beírás: 100%
Boritó: 100%

Ez kb 100%  
Eddigi legjobb fáklya sztem.
Nagyon nagyon várom a 6. részt.
Bár utána nemtom folytatódik e mert mint +tudtam : sajnos Tomi nem folytatod  

Kár mer a te kezedből mindig igényes munka került ki (adhatnál magánórákat   ). Télleg folytatódik 1általán? Vagy ezzel most vége is a fáklyának?
No mind1.
Ha vége is lenne örüljünk a 6 nagyon király résznek !!! És persze köszi VTomi !!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése