HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (551/593) > >>

VTomi:
Kicsit késve:

Örülök, hogy tetszett a Fáklya, sztem is meglepően jó lett a vége, kár lett volna egy szirupos befejezésért.
 Szam: van még 6 rész a miniből, csak azok szutykok, nem kapcsolódnak ehhez, úgyhogy azokat hagyom... Viszont javallom majd nézd meg a Hellspawnt, nemsokára befejezem, az rajzilag és így retusban tényleg nem semmi. (Bár az festett)

szam:
Köszi Szadam!
Ahogy megbeszéltük    

szadam:
Megtorló - Ne dőlj be New York City-nek

Én szeretem az ilyen fajta monológos sztorikat. Néha kell ilyen is. Remélem lesznek majd még ilyen fajta "magukban beszélő magányos hősös" sztorik.

A magyarítás dizájnja szerintem nagyon tuti (főleg az újságok részletei).

szad

szam:
Köszi a kritikát!
A Megtorló logó Zaj érdeme  , szerintem is nagyon állat... eltartott volna egy is ideig, amíg összehozok valami hasonlót  
Magyaros beírás... lektorálta: bizonyos Bajszos Fantom  
Ja... a csavargó felirata kézzel készült... eszméletlen, hogy mit összebénáztam vele... nem is a felirattal, hanem a táblával, amire írva vagyon... szóval szívem szerint még csinosítgattam volna, de az egyik munkafázist elbaltáztam, így kezdhettem volna elölről... azt meg nem vállaltam be  

regnar:
Megtorló - Ne dőlj be New York City-nek

Úgy látszik ma a "koponyás bűnüldözők" napja van a HZs-n  

Már a bevezető szöveg felcsigázott az újdonságok alatt... Hogy mi? Egyik kedvenc karakterem, aki eddig 2000 lövés/képkocka adaggal üzemelt nem hentel? No ezt látni kell  

Borító. Olyan ismerős a borítón a sötétbe burkolózó figura. Mintha ezt a grafikát már láttam volna valahol... De nagyon hatásos, és jól néz ki. A fekete és piros árnyalatok pedig nagyon jól kiegészítik egymást.  Megtorló felirat pedig nagyon profi.

Képregény. Igazából semmi kiemelkedő, átlagos, de a jó értelemben. Korrekt rajzok, jó kitöltőszínek. Szép.

Történet. No ez már nem átlagos. Tényleg nagyon jó lett, érdekes volt. Szinte az egész egy monológra épül. És nagyon összetett. MEgtudunk dolgokat Frakn múltjáról, és újra bebizonyosodik, hogy nem egy elborult agyú félőrült álruhás figura, hanem vannak gondolatai, és érzelmei is, még ha némelyik kicsit más irányú, mint amit egy átlagembertől elvárhatunk. Itt is a megmentés, a tartozás egészen más értelemben születik meg az agyában, de ha belegondolunk a férfit valamilyen szinten megmentette.. talán önmagától.

Beírás. Könnyen olvasható és magyaros. Külön tetszett az első oldalona  csavargó felirata... kézzel csináltátok, igaz?

Összességében. Már sokszor találkozhattunk a Megtorló gondolataival és tudhattuk eddig is, hogy nem "gép", de most újra bebizonyította. Szépen megrajzolt, és magyarosított képregény, jó sztorival.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése