HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (541/593) > >>

regnar:
Nos, én is elküldtem nevezésem  

Az eredeti rajzfilmzene alapján dolgoztam, néhol fel kellett hívnom A.L. Webbert, hogy adjon tanácsot   . Próbáltam minél inkább dallamhű maradni, azaz a ritmust nem megbontani.

Szerintem tutira helyezett lesz a művem, ha más nem, hát utolsó helyezett    

Micho:
ehh, nitro próbál itt összezavarni minket a Rozsomákjával, hogy aztán ő legyen a titkos befutó...   ezt nem hagyhattam, és elkészítettem én is a saját verziómat...   ha megkaptad szam, jelezz vissza

én is az eredeti rajzfilmzenéből merítettem az ihletet, akármennyire jó is a Ramones

szam:

--- Idézet ---Érdekes ötlet, kinek fordult meg a fejében? 
--- Idézet vége ---
Navajon...
Köszönet az első beérkezett pályaműért... meg kell mondanom, Nitro magasra tette a lécet, de hát ez csak egy vélemény... a végén úgyis:
Csak egy maradhat!

Nitro:
Halihahó!

Én megírtam a magamét az eredeti rajzfilmes zene alapján, és úgy stimmelt a szöveg is, de a Ramones verzióból kimaradt két sor.  javítás:  mégsem, csak kicsit máshol van...  
Érdekes ötlet, kinek fordult meg a fejében?  

Höhöhö. Kitaláltam egy másikat is.  Valaki más van benne.   Elküldöm azt is.     javítás: inkább ide beszúrom, az úgyis csak versenyen kívül van  
(A történet közvetlen az X-Fegyver komplexumból való szökés után játszódik.  )

Rozsomák, Rozsomák,
Karmaival belédvág.

Feléd sújt, jó nagyot
Lerepül a bal karod

Vigyázz,
Itt jön a Rozsomááák!

Szívós-e? Figyelj, te!
Adamantium a feje!

Fejbe tud-e verni?
Ha lefejel, neked annyi!

Vigyázz,
Itt jön a Rozsomááák!

A sötét erdőben
Sok vadász rádöbben
Hogyha ő színre lép,
Jobb, ha mindenki lelép.

Rozsomák, Rozsomák, jól lenyúzza az irhád.
Nem kérdez, csak belez, ilyen ő, jaj neked!
A vér lüktetve fröcsög a hóba.
Pubi, ez neki csak móka.
Itt van a Rozsomááák!

szam:
Mint azt sejteni lehet, eljön majd az idő, amikor sor kerül a nagysikerű Feketén-Fehéren Webcomicsantológia folytatására. Tudjuk, alig várjátok, hogy belelapozhassatok.
Nos, aki addig sem akar a babérjain ülni, annak itt a lehetőség, hogy hozzátegyen valamit a várva-várt folytatáshoz. Aki kedvet és tehetséget érez, vagy csak elég pihent  próbálkozzon meg a következő rövidke szösszenet magyarításával. INNEN letölthető a fordításra váró szöveg, a beleélés érdekében meghagytuk eredeti környezetében.  
A kész pályaműveket erre az ímélcímre küldjétek, lehetőleg .txt fájlban, csatolva: hzs_ramones@citromail.hu
A mailből derüljön ki, hogy ki is követte el a magyarítást, persze elég megadni egy művésznevet, mondjuk a txt fájlnevében, pl.: bela_forditasa.txt  , de nekem tökéletesen megfelel, ha a levél tárgy mezőjében szerepel a bűnöző neve.
A remekműveket január 29. éjfélig küldjétek el a megadott postafiókba, minden esetben küldök majd visszaigazolást, hogy ne legyen a végén tömegverekedés.
Január 29. után 1 hétig lehet majd szavazni a fórumban a műfordításokra, persze csak regisztrált felhasználóknak. Ja, és persze az csak a végelszámolásnál fog kiderülni, hogy kié is lett a nyerő, tehát a szavazás során még nem lebbentjük fel a fátylat tapasztalt/épp-a-szárnyát-bontogató verselők kilétéről.
Ja, és persze Hzs-tagok is részt vehetnek a játékban, engem leszámítva, aki kisajátítottam magamnak a beírás örömét, illetve a postafiókhoz való hozzáférést.
Ihletadónak pedig hasznos lehet ezt meghallgatni.  
Asszem ennyi. Ha valami kimaradt volna, akkor még úgyis beírom.
Hajrá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése