HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (542/593) > >>

Blue S:
Köszönet a meglepi képregényért. Brutális volt. Szerencsére nem kell mostanában fogorvoshoz mennem.  

Micho:

--- Idézet ---egyébként a Randi című sztoriban van egy nagy logikai bukfenc.
--- Idézet vége ---
tényleg? hmm... mondjuk az író, ha megnézed, nem sok Póksztorit írt eddig, szal nem tudhatta...  még szerencse, hogy a Rozsis sztorinál nem szúrt el semmit   Rozsi szereti a sört

Punkológus:

--- Idézet ---J.M. DeMattias vette kezelésbe a szörnyet
--- Idézet vége ---
    Hát igen...

egyébként a Randi című sztoriban van egy nagy logikai bukfenc. Peter itt még csak középsulis. Viszont a Rino-val először  csak akkor találkozott, mikor már egyetemista volt, Liz semmit sem jelentett neki és ráadásul szemüveget sem hordott

Micho:

--- Idézet ---Conan: Nagyon tetszett. Lehet, hogy a történet nem a legkiemelkedőbbek közül való, de maga a rajzok, a szófordulatok, az egész hangulat és ábrázolásmód magával ragadozó volt.
--- Idézet vége ---
én nem láttam egy ragadozót sem a történetben  
különben kösz a dícséretet

--- Idézet ---Mocsárlény: Nagyon jó volt. Nemrég olvastam a TOHOTMU-ban a leírását, hát ott baromira érdektelen és ostoba koncepciójú karakternek tűnt, de ez más megvilágításba helyezte a dolgokat.
--- Idézet vége ---

azért azt ne felejtsük el, hogy az a történet speciális sztori, direkt a kiadvány miatt. Legtöbbször sztem tutti, hogy sablonos történetei voltak... legalábbis, amikor mostanában jobban utánanéztem, a nem sok számot megélt sorozataiban többnyire mindenféle mutánssal harcolt, vagy tipikus "jaj segítség itt egy szörny a mocsárból" stílusú sztorikat nyomtak... és néha team-up-kodott a Marvel karakterek mellett.
szerencsére a vol 3. már az itt megszokott hangulatot hozza, ami nem meglepő, mert egy J.M. DeMattias vette kezelésbe a szörnyet

Farek:
Na, FF folytatás:

Dr. Strange: megnéztem még egyszer. Már jobban vágom.

Transformers: kicsit túlságosan is fennkölt volt a számomra. Meg mi történt azzal a sok autobottal, akinek a deaktivált teste fölött állt Optimusz?

Vasember: elfogult vagyok, hiszen részem van benne. Nagyon hangulatos, de mint történet, valóban nem olyan kiemelkedő. De azért összességében nem is olyan rossz.

G.I. Joe: Az első érdeskes kis történet volt a csapat alakulásáról, bár én annyira nem ismerem őket. Annak idején láttam pár részt a rajzfilmből, de már ott is feltűnt, hogy milyen háború az, meg milyen harcoló felek, ahol mindenki ki tud ugrani az égő, robbanni készülő járművekből   . Tudom, gyerekeknek, na de azért...
A második története nagyon tetszett, rövid, velős és meggyőző volt.

Rozsomák: Maga a sztori, meg az alaphelyzet aranyos. Hallottam már ilyesmi pókerpartikról, volt is egy képregényem, ami Energikon, Fury, Bestia, Ms. Marvel partiját mesélte el. Az sem volt szokványos   Helyenként viszont a rajzok egy kicsit átláthatatlanok voltak számomra.

Conan: Nagyon tetszett. Lehet, hogy a történet nem a legkiemelkedőbbek közül való, de maga a rajzok, a szófordulatok, az egész hangulat és ábrázolásmód magával ragadozó volt.

Mocsárlény: Nagyon jó volt. Nemrég olvastam a TOHOTMU-ban a leírását, hát ott baromira érdektelen és ostoba koncepciójú karakternek tűnt, de ez más megvilágításba helyezte a dolgokat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése