Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 589974 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető regnar

• Galactus
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #265 Dátum: 2006. Január 06., 16:17:32 »
Nos, én is elküldtem nevezésem  

Az eredeti rajzfilmzene alapján dolgoztam, néhol fel kellett hívnom A.L. Webbert, hogy adjon tanácsot   . Próbáltam minél inkább dallamhű maradni, azaz a ritmust nem megbontani.

Szerintem tutira helyezett lesz a művem, ha más nem, hát utolsó helyezett    

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #264 Dátum: 2006. Január 06., 09:01:25 »
ehh, nitro próbál itt összezavarni minket a Rozsomákjával, hogy aztán ő legyen a titkos befutó...   ezt nem hagyhattam, és elkészítettem én is a saját verziómat...   ha megkaptad szam, jelezz vissza

én is az eredeti rajzfilmzenéből merítettem az ihletet, akármennyire jó is a Ramones
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető szam

• Venom
    • http://szam42.uw.hu
« Válasz #263 Dátum: 2006. Január 05., 23:52:49 »
Idézet
Érdekes ötlet, kinek fordult meg a fejében? 
Navajon...
Köszönet az első beérkezett pályaműért... meg kell mondanom, Nitro magasra tette a lécet, de hát ez csak egy vélemény... a végén úgyis:
Csak egy maradhat!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 06., 00:02:11 írta szam »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #262 Dátum: 2006. Január 05., 23:48:41 »
Halihahó!

Én megírtam a magamét az eredeti rajzfilmes zene alapján, és úgy stimmelt a szöveg is, de a Ramones verzióból kimaradt két sor.  javítás:  mégsem, csak kicsit máshol van...  
Érdekes ötlet, kinek fordult meg a fejében?  

Höhöhö. Kitaláltam egy másikat is.  Valaki más van benne.   Elküldöm azt is.     javítás: inkább ide beszúrom, az úgyis csak versenyen kívül van  
(A történet közvetlen az X-Fegyver komplexumból való szökés után játszódik.  )

Rozsomák, Rozsomák,
Karmaival belédvág.

Feléd sújt, jó nagyot
Lerepül a bal karod

Vigyázz,
Itt jön a Rozsomááák!

Szívós-e? Figyelj, te!
Adamantium a feje!

Fejbe tud-e verni?
Ha lefejel, neked annyi!

Vigyázz,
Itt jön a Rozsomááák!

A sötét erdőben
Sok vadász rádöbben
Hogyha ő színre lép,
Jobb, ha mindenki lelép.

Rozsomák, Rozsomák, jól lenyúzza az irhád.
Nem kérdez, csak belez, ilyen ő, jaj neked!
A vér lüktetve fröcsög a hóba.
Pubi, ez neki csak móka.
Itt van a Rozsomááák!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 06., 01:00:11 írta Nitro »

Nem elérhető szam

• Venom
« Válasz #261 Dátum: 2006. Január 05., 17:11:01 »
Mint azt sejteni lehet, eljön majd az idő, amikor sor kerül a nagysikerű Feketén-Fehéren Webcomicsantológia folytatására. Tudjuk, alig várjátok, hogy belelapozhassatok.
Nos, aki addig sem akar a babérjain ülni, annak itt a lehetőség, hogy hozzátegyen valamit a várva-várt folytatáshoz. Aki kedvet és tehetséget érez, vagy csak elég pihent  próbálkozzon meg a következő rövidke szösszenet magyarításával. INNEN letölthető a fordításra váró szöveg, a beleélés érdekében meghagytuk eredeti környezetében.  
A kész pályaműveket erre az ímélcímre küldjétek, lehetőleg .txt fájlban, csatolva: hzs_ramones@citromail.hu
A mailből derüljön ki, hogy ki is követte el a magyarítást, persze elég megadni egy művésznevet, mondjuk a txt fájlnevében, pl.: bela_forditasa.txt  , de nekem tökéletesen megfelel, ha a levél tárgy mezőjében szerepel a bűnöző neve.
A remekműveket január 29. éjfélig küldjétek el a megadott postafiókba, minden esetben küldök majd visszaigazolást, hogy ne legyen a végén tömegverekedés.
Január 29. után 1 hétig lehet majd szavazni a fórumban a műfordításokra, persze csak regisztrált felhasználóknak. Ja, és persze az csak a végelszámolásnál fog kiderülni, hogy kié is lett a nyerő, tehát a szavazás során még nem lebbentjük fel a fátylat tapasztalt/épp-a-szárnyát-bontogató verselők kilétéről.
Ja, és persze Hzs-tagok is részt vehetnek a játékban, engem leszámítva, aki kisajátítottam magamnak a beírás örömét, illetve a postafiókhoz való hozzáférést.
Ihletadónak pedig hasznos lehet ezt meghallgatni.  
Asszem ennyi. Ha valami kimaradt volna, akkor még úgyis beírom.
Hajrá!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 05., 17:22:18 írta szam »

Nem elérhető Blue S

• Venom
« Válasz #260 Dátum: 2006. Január 04., 21:44:47 »
Köszönet a meglepi képregényért. Brutális volt. Szerencsére nem kell mostanában fogorvoshoz mennem.  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #259 Dátum: 2006. Január 04., 19:38:41 »
Idézet
egyébként a Randi című sztoriban van egy nagy logikai bukfenc.
tényleg? hmm... mondjuk az író, ha megnézed, nem sok Póksztorit írt eddig, szal nem tudhatta...  még szerencse, hogy a Rozsis sztorinál nem szúrt el semmit   Rozsi szereti a sört

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #258 Dátum: 2006. Január 04., 19:12:50 »
Idézet
J.M. DeMattias vette kezelésbe a szörnyet
    Hát igen...

egyébként a Randi című sztoriban van egy nagy logikai bukfenc. Peter itt még csak középsulis. Viszont a Rino-val először  csak akkor találkozott, mikor már egyetemista volt, Liz semmit sem jelentett neki és ráadásul szemüveget sem hordott
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 04., 21:14:45 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #257 Dátum: 2006. Január 04., 17:07:17 »
Idézet
Conan: Nagyon tetszett. Lehet, hogy a történet nem a legkiemelkedőbbek közül való, de maga a rajzok, a szófordulatok, az egész hangulat és ábrázolásmód magával ragadozó volt.
én nem láttam egy ragadozót sem a történetben  
különben kösz a dícséretet

Idézet
Mocsárlény: Nagyon jó volt. Nemrég olvastam a TOHOTMU-ban a leírását, hát ott baromira érdektelen és ostoba koncepciójú karakternek tűnt, de ez más megvilágításba helyezte a dolgokat.

azért azt ne felejtsük el, hogy az a történet speciális sztori, direkt a kiadvány miatt. Legtöbbször sztem tutti, hogy sablonos történetei voltak... legalábbis, amikor mostanában jobban utánanéztem, a nem sok számot megélt sorozataiban többnyire mindenféle mutánssal harcolt, vagy tipikus "jaj segítség itt egy szörny a mocsárból" stílusú sztorikat nyomtak... és néha team-up-kodott a Marvel karakterek mellett.
szerencsére a vol 3. már az itt megszokott hangulatot hozza, ami nem meglepő, mert egy J.M. DeMattias vette kezelésbe a szörnyet
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 04., 17:10:07 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #256 Dátum: 2006. Január 04., 16:00:09 »
Na, FF folytatás:

Dr. Strange: megnéztem még egyszer. Már jobban vágom.

Transformers: kicsit túlságosan is fennkölt volt a számomra. Meg mi történt azzal a sok autobottal, akinek a deaktivált teste fölött állt Optimusz?

Vasember: elfogult vagyok, hiszen részem van benne. Nagyon hangulatos, de mint történet, valóban nem olyan kiemelkedő. De azért összességében nem is olyan rossz.

G.I. Joe: Az első érdeskes kis történet volt a csapat alakulásáról, bár én annyira nem ismerem őket. Annak idején láttam pár részt a rajzfilmből, de már ott is feltűnt, hogy milyen háború az, meg milyen harcoló felek, ahol mindenki ki tud ugrani az égő, robbanni készülő járművekből   . Tudom, gyerekeknek, na de azért...
A második története nagyon tetszett, rövid, velős és meggyőző volt.

Rozsomák: Maga a sztori, meg az alaphelyzet aranyos. Hallottam már ilyesmi pókerpartikról, volt is egy képregényem, ami Energikon, Fury, Bestia, Ms. Marvel partiját mesélte el. Az sem volt szokványos   Helyenként viszont a rajzok egy kicsit átláthatatlanok voltak számomra.

Conan: Nagyon tetszett. Lehet, hogy a történet nem a legkiemelkedőbbek közül való, de maga a rajzok, a szófordulatok, az egész hangulat és ábrázolásmód magával ragadozó volt.

Mocsárlény: Nagyon jó volt. Nemrég olvastam a TOHOTMU-ban a leírását, hát ott baromira érdektelen és ostoba koncepciójú karakternek tűnt, de ez más megvilágításba helyezte a dolgokat.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #255 Dátum: 2006. Január 03., 18:15:04 »
Idézet
Kószönöm szépen minden leforditott képregényt
nagyon szívesen, a banda nevében is

Idézet
Megtorló egy állat, de Ennis még rosszabb, mert az ő beteg agyától ilyen!

haha  akkor tényleg, Ennis egy nagyon brutál Megtorló lenne, nem?  
aki szeretné olvasni, bátran véleményezze továbbra is a Feketén-Fehérent, és "postafordultával" kapja az ajándék képregényt
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 03., 18:17:30 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #254 Dátum: 2006. Január 03., 16:42:33 »
Megtorló egy állat, de Ennis még rosszabb, mert az ő beteg agyától ilyen!        

boneny

• Vendég
« Válasz #253 Dátum: 2006. Január 03., 15:52:40 »
Kószönöm szépen minden leforditott képregényt

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #252 Dátum: 2006. Január 03., 09:02:29 »
szia Blue S! jó volt látni a véleményed! mindjárt postázom is a Megtorlót

Idézet
ugye lesz folytatás?

nagyon úgy tűnik, hogy igen... hisz egyre többen véleményezitek az Antológiát, és mindent összevetve, pozitívan! szóval, amint megszerkesztjük az új tartalomjegyzéket, újra összeáll a banda... remélem mindenki vállal újabb feladatokat az első szám készítői közül  

Idézet
Olyan Marvel-mini koppintás szaga van a dolognak

igen, szerintem is ezen a nyomon halad, de pont ezért gondoltam, hogy bejövős lesz a dolog, mert poénokat nem koppintott, csak alapötletet... azt pedig a legnagyobbak is szoktak, és én személy szerint nagyon sokat nevettem a Mazsikon  viszont nekik a folytatásuk kétséges, mert ha megnézitek a srác honlapját, lehet látni, hogy nagyon új sztorikat parodizál (pl. House of M és utóhatásai) és ezeknek a megértéséhez ismerni kellene mindenkinek a Marvel jelen eseményeit, csak úgy csattan a poén... és nem hinném, hogy a többség folyamatosan olvassa angolul a friss sorozatokat, legfeljebb innen-onnan szedegetnek infomorzsákat, ami pedig nem elég...  

Idézet
Árnyék: ennek nagyon örülök, van egy Árnyék mini, ahol Kurt visszakerül ebbe a különös világba. Van is utalás az Enyésszel történő kalandjára. (Igazából le is van fordítva, csak kérdés, mikor lesz beírva.)

ez tök jó  majd írjatok a szkennbe egy lábjegyzetet az FF-ről

Idézet
Mocsárlény: mekkora kincs!

most már egyértelmű, hogy Ő lett az FF favoritja...  
annyit idespoilerezek, hogy a nagy érdeklődére való tekintettel valószínű meg fogunk jelentetni valamit tőle, már beindult a kutatómunka. mit szóltok?  

Idézet
Köszönet a meglepi képregényért.

nagyon szívesen, üdv újra a fedélzeten!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 03., 09:04:25 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #251 Dátum: 2006. Január 03., 08:22:23 »
Üdvözlet mindenkinek.

Köszönet a meglepi képregényért.  

Megtorló mindig is kedvenc volt, és ez a képregény tovább növelte "nimbuszát"

Beteg.. nagggggyon beteg.

Lehet, hogy a borítóra kellett volna írni, hogy:
Gyerekek, ezt otthon ne próbáljátok ki!    

Nem elérhető Blue S

• Venom
« Válasz #250 Dátum: 2006. Január 02., 21:58:14 »
Na, sikerült végre elolvasnom az Antológiát.
Gratulálok a honosítóknak, szép, igényes munka. Külön köszönet, hogy ismertetitek, melyik történet hol jelent meg. Erről a témáról rögtön 1 kérdés: lesz folytatás?

Elnézést, rosszul tettem fel a kérdést.

Helyesen: ugye lesz folytatás? Mert például a Bizarre Adventures 27#, ahol az Árnyék sztori olvasható eredetileg, még 2 remek történetet is tartalmaz.

Nézzük a történeteket:

Hulk: szerintem ilyen vigasztalásért cserébe sokan nem bánnák, ha nyakon öntenék őket.   Mondjuk az furcsa volt, hogy Banner akkor nem dühödött fel, mikor a fickó nem nyitotta ki neki az üzletet. Kellemes kis olvasnivaló volt.

Fekete özvegy: nekem ez nagyon tetszett. Bírom az ilyen "egyedül vagyok, mindenki ellennem van, még az ismerősök" típusu történeteket. A rajz is nagyon tetszik. Lehetett volna hosszabb is.

Fenegyerek: hm, becsapott a cím. Azt hittem, mikor az öregember megtapogatja Murdock fejét, megérinti a szarvakat, és úgy véli, egy ördöggel van dolga. Persze, a végén rájöttem, hogy az ördög a Devil miatt lehet.

Árnyék: ennek nagyon örülök, van egy Árnyék mini, ahol Kurt visszakerül ebbe a különös világba. Van is utalás az Enyésszel történő kalandjára. (Igazából le is van fordítva, csak kérdés, mikor lesz beírva.)

Kergepók vs Bategagyú: micsoda szóvicc! Nagyon jó!  Ahogy a poénok is. Végig nagyon jól szórakoztam rajta. Bategagyú inasa sem semmi. Nekem főleg ez a poén tetszett.

Marvel mazsolák: na, ez az, ami nem jött be. Egyszerűen nem tudtam rajta nevetni. Kicsit erőltetetnek éreztem. Olyan Marvel-mini koppintás szaga van a dolognak.

Pókember: szegény Rinó.   Szerintem ő az egyik legbátrabb szuperbűnöző a Marvel univerzumban. Gondoljunk csak bele, Pókember már legalább 5-ször elverte, de még mindig szembe mer vele szállni! Egyébként tetszett a sztori, hiába, Peter Parker sohasem okoz csalódást.

Dr. Strange: egy olyan történet, ahol inkább a rajzok mesélnek, de azt valami hihetetlenül jól. Szerintem még ennyi szöveg sem kellett volna hozzá.    

Transformers: ez valahogy túl könnyűnek tűnt. Már az elején tudtam, hogy Optimusz "kinek" adja az ajándékot. Régen nagy transformers rajongó voltam, de ez a rajongás az ilyen történetek miatt csillapodott kissé.

Vasember: ez tényleg hétköznapi sztori volt, pár, filmekben már ellőtt sablonos jelenettel fűszerezve, de mivel az Angyalok közül Stark a kedvencem, így ennek a történetnek is tudtam örülni. Apropó, Hosszúkar még megjelenik valahol?

G.I. Joe: valamikor sok figurát összegyűjtöttem (még Vörös Őr figurám is van  ), bár a rajzfilm nem tetszett. Talán pont ezért vártam ettől a történettől a legkevesebbet, és kaptam a legtöbbet. Nagyon kellemesen csalódtam.

Rozsomák: jaj, ez király volt! Jó rajz, remek történet. Jó volt látni Amazont, Lényt, Rozsit stb. egy asztalnál. Gyakran csinálnak ilyet?
Azért érdekelne, hány tagja halt meg eddig a Kéznek a különböző Marvel képregényekben...  

Conan: annak idején gyűjtöttem a Hepiend magazint, és az állatemberes rész volt az egyik kedvencem. Jó volt olvasni, hogy ez pont azután játszódik. A történet a szokásos, tele misztikummal, harccal, mindennel, ami kell. Gyerekkoromban, ha kaptam egy Conan könyvet, nem érdekelt semmi, le sem tudtam tenni. Sokszor a Szüleim csak a vásárlás után hónapokkal adták oda a könyvet, valamelyik szünetben, hogy ne menjen a tanulás rovására. Hiába, Robert Eric Howard igazán nagyszerű író volt. Kár, hogy olyan korán öngyilkos lett.

Mocsárlény: mekkora kincs! Még soha nem olvastam tőle semmit, de mindig is kíváncsi voltam egy történetére. Ez most, hála a HZS-nak teljesült. Köszönet érte.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #249 Dátum: 2006. Január 02., 19:24:15 »
Idézet
úgyhogy nkem marad a távcső. 
és ha mondjuk így csinálsz?  

nos, most épp egy munkahelyi 15(!!) colos LG tft monitoron vagyok, és itt tényleg megvan kb az 1,5 m távolság is... próbaképp rámentem a Feketén-Fehérenre, éééés... minden tökéletesen láccódik, a felbontás 1024X768 egyébként, mondjuk a színek a tft felülethez híven tűélesek, eszméletlen szépen kihozta pl. a tartalomjegyzéken a színátmenet-elfolyást is.
tényleg, a borítóról és a tartalomról senki se regélt eddig, de biztos nem lett csúnya, mert akkor megkaptam volna

örülök, hogy a többieknek tetszik az ajándék Punisher, télleg nem semmi ez a Garth Ennis, egy valódi agybateg    kb. egy óra alatt el is készültem a honosítással, igaz csipkednem kellett magamat, mert indult a vonat... de azért meglett  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #248 Dátum: 2006. Január 02., 13:00:09 »
Azt használok, de az állítgatását sosem tudtam megfejteni  , úgyhogy nkem marad a távcső.    
 Egybként nem akarom túlreagálni, de ha valaki rosszul lesz, mondjuk egy Kozsó kliptől, elesik, eltörik a lába, az orvos ágyba parancsolja, leejti a távcsövet, nem éri el, nincs is otthon senki egész nap, aki felfegye neki, és épp akkor jön a megafrissítés.  akor az is a ti hibátok lesz.  

Farek: A Dr Srange az a típusú történet, ahol a történet csak eszköz egy mondanivaló, hangulat érzékeltetéséhez. A történet itt másodlagos, eszköz, nem igazi töténet. A lényeg, hogy a világban sokminden nem az aminek elsőre látszik, és ezt itt a sztori képi eszközeivel játékosan éreztetik velünk. Szrtem.

Fekete Özvegy: A lényeg hogy bármennyire is szeretné, hogy másképp legyen, csak önmagára számíthat. A magányról szól, hogy a magányos ember számára az élet egy szabadesés, kapaszkodók, szövetségesek, család, barátok nélkül. Szintén szrtem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 02., 13:07:25 írta Gorgonita »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #247 Dátum: 2006. Január 02., 13:00:05 »
FF antológia:

Na, fussunk neki még egyszer:

Hulk: nagyon aranyos történet, jó kezdés volt. És vajon hogyan sikerült Hulkot visszatartani 3 órán keresztül?   Azért Banner is megéri a pénzét!  

Fekete Özvegy: lásd már sokan előttem, a rajz jó volt, de a történetet magát nem igazán tudom hova tenni.

Fenegyerek: kiszámítható, de ezért megbízható is. Különben is baromira romantikusan érzékeny lélek vagyok   , szóval végül bejött.

Ányék: nagyon tetszett, igazán vicces, és külön jó, hogy simán beilleszthető a sima Marvel időfolyamba, a hivatkozások miatt, hogy mi történt Enyész-szel és a Bajnokokkal.

Kergepók vs. Bategagyú: na, ez is nagyon rendben volt. Maga a stílusa egy kicsit egy Lobo Light-ra emlékeztetett. Nagyon jó humorok, és külön gratula Kaine-nek, mert nagyon tetszettek a nyelvi leleményei a nevek fordításával kapcsolatban. És amikor Bategagyú a felelősség érzetére játszik Kergepóknak és mondja, hogy "gondolj Április nénikédre"!

Marvel Mazsolák: tetszettek, jöhetnek még. Behaltam a kis Mysterio akvárium fejétől, hiszen a fő Marvel pókunk is állandóan ezzel basztatja. És tényleg az van a feje helyén! Ami még nagyon tetszett, az amikor a kis Elektro megpróbálja használni az erejét. Hogy csoszog!!! Ha-ha-ha!  

Pókember: Semmi exra, egy újabb képet kaptunk Peter felelősségéről, valamint arról, hogy mennyire is lúzer és mennyire hiányzik neki Ben bácsi. A temetői látogatást nem gondoltam volna, de abban már elég korán biztos voltam, hogy May nénihez igyekszik.

Dr. Strange: nem igazán értettem. De biztos jó.

Egyelőre ennyi, de még folytatom.

Nem elérhető szam

• Venom
« Válasz #246 Dátum: 2006. Január 02., 12:51:06 »
Idézet
Lehetne persze nagyítgatnbi, állítgatni, de ugye mindenki rohan.
Használj CDisplay-t. Ott 1* kell beállítani, hogy te mekkorában szeretnéd nézni, 'oszt levan a gond. Vagy távcsövet  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #245 Dátum: 2006. Január 02., 11:30:33 »
Punisher   az a kategória amit valszeg nem fogok véleményezni.   De a következő Hupikék Törpikéknél számíthattok rám. (Igen reggeliztem, rántottát piros arannyal, teával.   )

17 colos a monitor, nem a reklám helye de elég jó típus is. De nkem így is gyakran gondot okoz, amikor beírók ragaszkodnak az eredeti vékony betűformátumokhoz, ami lehet hogy egészséges papíron, de nkem szakember mondta hogy okos ember másfél méter távolságot tart mindenféle monitortól. Úgy meg problemás. Szval-ha nem gond -ezt visszadobnám újboli átgondolásra. Nemcsak nálatok, más honosító oldalaknál is problémásnak találom. És akkor még nem beszéltünk arról, ha kicsi a szkenn, vagy ha tényleg egy rosszullátó képregényrajongó kínlódik vele. Lehetne persze nagyítgatnbi, állítgatni, de ugye mindenki rohan.
 Ezért tartanám nagy ötletnek egy txt formátum csatolását is.

Most látom, hogy a Hepiendes Conanok már fent vannak a K.N-en. Azok pl -legalábbis amelyikekbe belekattintottam -elég jól olvashatóak.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 02., 12:01:06 írta Gorgonita »

Nem elérhető szam

• Venom
« Válasz #244 Dátum: 2006. Január 02., 11:26:31 »
Idézet
mindenki csodálkozik, hogy a lúzer Peternek randija van, aztán kiderül, hogy...
...tényleg lúzer.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #243 Dátum: 2006. Január 02., 10:49:21 »
Idézet
No akkor Szám kérésére:"Véleményezd a Feketén-Fehérent, és kapsz egy grátisz-képregényt, ami nagyooon tuti "

bizony az, és nemsoká meg is kapod az értékelésed jutalmát, a grátisz Punisher képregényt... remélem nem reggeliztél?  

Idézet
A Mazsolák tetszett, amíg olvastam, de nagyon apróbetűs, és nem volt türelmem az egészhez.
Ez igaz a válogatás egészére is.

a megfigyelés jó, de sztem nem helytálló. az igaz, hogy minden kép ugyanakkora, mert sablont használtam, 1 cm-es margókkal minden irányból. ez oda vezetett, hogy némely képregényt, amit nem sikerült méretarányosan teljesen széthúznom a margókig, az valóban egy cseppett kisebb lett, de egyálán nem ment az olvashatóság határán túlra, kivéve talán a Mazsik, azokon sok helyen új, nagyobb buborékokat szerkesztettem... és így elfogadható lett. nem lehet, hogy a monitorod kicsi? oké, emiatt ne vegyél nagyobbat , de a 17col manapság már szerintem átlagos, és megfelelő felbontásban nincs vele gond, legalábbis nálam. tipp, amit nitro régi képregényeinél voltunk kénytelenek használni anno, vedd le a felbontást 800X600-ra, és úgy olvasd.

Idézet
Conan-nak ennél sokkal jobb történetei is vannak

az lehet, de én nem ismertem túlságosan a figurát, csak a Hepiend magazinból... és mivel ezt a történetet pont a Hepiend újságok közé lehetett illeszteni, erre esett a választásom. mellesleg nagyon sokat nem is találtam, talán még két Conan Sagat ezen kívül, de abból volt ami megjelent magyarul is. de igazából, úgy érzem minden benne volt ebben is, ami "conan".

Idézet
Micho! Szrtem Peter a randit May nénikéjére érti, némi öniróniával önmaga (hisz ekkoriban még sikertelen a nőknél) és szeretettel nénikéje irányába.

igen, hisz az elején mindenki csodálkozik, hogy a lúzer Peternek randija van, aztán kiderül, hogy...  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #242 Dátum: 2006. Január 02., 10:17:03 »
No akkor Szám kérésére:"Véleményezd a Feketén-Fehérent, és kapsz egy grátisz-képregényt, ami nagyooon tuti "

A Hulk / Black Widow / Daredevil / Pókember (A Ben bácsis) / Dr Strange / Rozsomák sztorik bejöttek a többi nem. A Mazsolák tetszett, amíg olvastam, de nagyon apróbetűs, és nem volt türelmem az egészhez.
 Ez igaz a válogatás egészére is. Nem értek a beíráshoz, így nem tudom, hogy a betűforma, vagy az ff háttéren ff szövegbubi miatt de strapás olvasni. Ezért is hagytam hátra, aztán meg is feledkeztem róla, amíg Szám rá nem kérdezett. (Egybként ha valamit nem véleményezek, az azért van mert nem érdekel/tetszik, de nem is akarom húzni vele a fordítót/beírót.)
 Összeségében jó ötlet ez a válogatás, de pl Conan-nak ennél sokkal jobb történetei is vannak. A betűkkel meg ha más is panaszkodik kellene kezdeni valamit a következőnél. Pl a Mazsolák miért ilyen mazsolák? Mehetett volna kevesebb de nagyobb kockákkaal is egy oldalon. A képernyőről olvasás miatt, -szrtem -esetenként nem ártana felülbírálni az eredeti oldal-betű formátumot. (Nem rossz a szemem, de nem is szrtném elrontani.)
 Micho! Szrtem Peter a randit May nénikéjére érti, némi öniróniával önmaga (hisz ekkoriban még sikertelen a nőknél) és szeretettel nénikéje irányába.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Január 02., 10:20:12 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #241 Dátum: 2005. December 31., 13:49:13 »
Király volt az ajándék, még jó, hogy nem így nézek ki    
Az író egyébként a második kedvencem. Ritka aki ennyire bateg és ezt ennyiféleképpen be tudja mutatni. Mr. Szipantó: behalok    

Nem elérhető VTomi

• Spawn
« Válasz #240 Dátum: 2005. December 31., 10:58:40 »
Micho, ez nagyon durva volt... Nem gondoltam, hogy Marvel ilyen morbid kérpegényeket kiad, ez tényleg olyan volt, hogy végig vigyorogtam, miközben az ájulás kerülgetett.  

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #239 Dátum: 2005. December 30., 18:54:39 »
Idézet
Idézet
Viszont Peter-nek kisé beteges humora van. "Randim lesz" Erre meg elmegy a halott hőn szeretett Ben bácsikájához. Én mondom: ez beteg humor
na úgy tűnik, kaine már idén nem fog tudni erre reagálni... ezért annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az eredeti szó nem csak randit, hanem találkozót is takar amerikában... de itthon is elég sokszor lehet már hallani, hogy "randim van itt-ott." szóval szó sincs bateg humorról  
Én úgy értelmeztem, hogy May nénivel lesz randija, nem Ben bácsival.  
Már, ha ettől kevésbé beteg a dolog.    
« Utoljára szerkesztve: 2005. December 30., 18:55:10 írta kaine »

Nem elérhető Elf

• Garfield
  • **
« Válasz #238 Dátum: 2005. December 30., 16:49:07 »
Hé, emléxel még a nevemre? Meg vagyok tisztelve... mellesleg, a meglepi.. Michoda csoda... avagy: állat vagy. Nekem tetszett, de a közeljövőben kerülni fogom a hasonló foglalkozású pasikat...  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #237 Dátum: 2005. December 30., 11:10:10 »
Idézet
Viszont Peter-nek kisé beteges humora van. "Randim lesz" Erre meg elmegy a halott hőn szeretett Ben bácsikájához. Én mondom: ez beteg humor
na úgy tűnik, kaine már idén nem fog tudni erre reagálni... ezért annyi hozzáfűznivalóm van, hogy az eredeti szó nem csak randit, hanem találkozót is takar amerikában... de itthon is elég sokszor lehet már hallani, hogy "randim van itt-ott." szóval szó sincs bateg humorról

naaaa... és amiért jöttem: Joruto mellett én is szeretném megköszönni az FF résztvevőinek és véleményezőinek az eddigieket... további véleményeket természetesen még várunk, aki olvasta... mert biztos vagyok benne, hogy vannak még néhányan, és szívesen vennénk tőlük hasonló elemzéseket, mint regnar és Punkológus barátaink tettek, vagy netán kedves kis szösszenetet, mint Elf  nekik jár a következő képregény, amit nemrég készítettem, és mondhatom, nagyon be fog jönni mindenkinek:

FONTOS: csak regisztráltan véleményezzetek ide, különben nem tudok küldeni privát üzenetet!
« Utoljára szerkesztve: 2005. December 30., 11:44:02 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #236 Dátum: 2005. December 29., 19:14:50 »
Idézet
Na akkor most vélemény feketén-fehéren
  te is kitettél magadért, köszi!

akkor Mocsárlényről próbálunk majd még előkeríteni valamit, ha ennyire favorit

Farek:

hát ez sux.    javaslom írd bele először egy szöveges doksiba a fogalmazásod, aztán majd csak kopipásztéznod kell