HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (533/593) > >>

Micho:

--- Idézet ---A mostani eresztésből így első nekifutásra csak a mozis x-men és a snoopy képek jöttek be de azok nagyon.
--- Idézet vége ---
akkor már emiatt megérte elolvasni!    thx a vélemény első részét

Gorgonita:
A mostani eresztésből így első nekifutásra csak a mozis x-men és a snoopy képek jöttek be de azok nagyon.    
 A Conan, Wolwerine, Nick Fury történetek nkem nem jöttek be. Egyik sem tudott semmit hozzáadni a karakterhez -szvsz. A többire még nem volt időm...
 Köszönet az összes fordítónak - beírónak.  

kaine:

--- Idézet ---Engedd meg, hogy mégegyszer gratuláljak a Kung-Fu Mesterének fordításához. Had kérdezzem meg:ez egy Marvel Comics Present-ből származik?
--- Idézet vége ---
Köszi.    Nem MCP volt, hanem Deadly Hands of Kung-Fu. Ez egy sorozat volt, amit Bruce Lee ihletett.

nickfury:
Én amugysem ugy áltam hozzá a Nick Furys képregényhez hogy most 1 hiper szuper történetet fogok olvasni. Nekem akkoris tetszett. Amugy most ha jóltudom van 1 Nick Furys mini-sorozat "pészméker":D címel?Na elolvastam az ajándék képregényemet, azjutott róla eszembe hogy elkéne már mennema fogdokihoz, áá majd jövő héten, ez 1 nagyon agresszív történet volt, szibasztó injekció nélkül megcsinálni azt a sok szörnyüséget, rhh. De attól még jóvolt. Megtorló a legkeményebb férfi a Marvel univerzumban.Hát a fogorvost énse értem mért kellet megölni, de biztos tudta hogy milyen kockázatot válal el ha 1 milyen alakot vesz fela pánciensei közzé.

Farek:
Tom1: csak annyit fűznék hozzá a Nick Fury-s véleményedhez, hogy azért messze nem egy ártatlan emberről van szó, hanem egy ellenséges ügynökről, aki megpróbált beférkőzni és átvenni Nick helyét, csak jól átverték. Szóval senki sem ártatlan.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése