HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (507/593) > >>

pepo05:
Én is megejthetem a dolgot. Sepi, írd le, hogy melyik szám kell, aztán holnap felteszem neked.

Punkológus:
Rendben, akkor holnap neki is állok, bár elképzelhető, hogy már ma este is, de ez nem biztos.

Sepi:
Ha rám hallgatsz, akkor inkább számonként teszed fel, mert az kisebb terjedelmű. Igaz, hogy így többet kell vele pepecselni. De ráérsz vele, annyira nem sürgős a dolog, csak nyugodtan. Addig is köszönet érte.

Punkológus:
Az a gond, hogy megnéztem és nekem ehhez elégé lassú a netem. Egy 48 megás fájl feltöltéséhez kell vagy 3 óra, úgyhogy valószinüleg elégé el kell apróznom a felrakását. Ha ez nem gond, akkor holnap el is kezdem.

+++

Bár lehet, hogy tudok rajta valamit bütykölni, hogy gyorsabb legyen... majd kérek szakértői segítséget

Sepi:
A http://www.speedyshare.com/ oldalra, ha betömöríted például zip fájlba, bármit fel tudsz tölteni. Viszonylag elég gyors az oldal, én is oda szoktam feltölteni azokat a borítócsomagokat amiket a képes topikba szoktam rakni. Csak miután feltöltötted valahova írd be a linket (akár privibe is elküldheted nekem), mert utánna szinte lehetetlen megtalálni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése