HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (508/593) > >>

Punkológus:
Jelenleg sehol, hacsak nem tudod nekem elmagyarázni, hogy hogyan is kell feltenni ilyeneket netre. Mert én szívesen felrakom. Egyébként tudtommal a CoMor-ra lesznek késöbb feltéve és molzo fogja folytatni őket...

Sepi:
Volna egy kérdésem. Az oldalon található egy többrészes Hulk történet, de abból minden második szám a Spidertom-ra van linkelve. De azok már halott linkek. Ezeket a hiányzó részeket hol lehet megtalálni?

Abyss:
most olvastam el az erőtlenül című sorozatot
nagyon komoly a sztori, és nagyon fasza a fordítás
kár hogy csak  6 részes

talgaby:

--- Idézet ---(már alig várom a folytatást, gondolom talgaby te már végigolvastad)
--- Idézet vége ---
Heh, egyike azon kevés képregényeknek, amit olvastam a fordítása előtt... konkrétan 4-szer olvastam a fordítása előtt.  A sztori tartogat még meglepetéseket, nem kell aggódni.  Nagyon jó kis történet ez. Az Ikonjához annyi köze van, hogy ez is egy csendes fajta, bár a jelentősége a karakter szempontjából nagyobb. De ez majd a végén derül csak ki, hogy miért is.
--- Idézet ---Egyébként (bocsánat a tudatlanságomért) mikor és hogyan vakult meg Remy??? Ez nekem teljesen új volt.
--- Idézet vége ---
Nagyon rég olvastam, vmelyik non-marked X-Menben van benne, a #160 környékén, ha jól emlékszem (mikor Kínába mennek). A cotán fenn van magyarul az a szám, ha jól emlékszem, keress rá ott. Az arcába robbant a saját kártyája, asszem Vadóc hibája miatt, ezért eszi Anna-Marie-t a bűntudat annyira.
--- Idézet ---Az is furcsa volt, hogy Vadócot Anna-Marie-nek hívták   (így még nem is hallottam).
--- Idézet vége ---
Eleinte nekem is, de aztán többnyire az Annára szokott rá ő is meg a környezete is. Jó ideig az Anna Raven név alatt élt. Gondolom így jelezte, hogy végül megbocsátott a mostohaanyjának...

Sepi:
Ma végre neki ugrottam és elolvastam a Vadóc első két részét. Nagyon jó és érdekes. Ez egy kicsit feltúrbózótt Ikon-féle kiadvány akar lenni egyébként?
De szerintem teljesen jól lett összerakva a történet eddig. Az is jó, hogy a másoktól "ellopott" emlékeket saját szemszögből éli át. Nagyon érdekes megoldás, bár eleinte furcsa volt. Hirtelen el is veszítettem a fonalat: most akkor volt Vadócnak egy nővére...?   stb. De aztán megszoktam és onnantól jó volt. Az is furcsa volt, hogy Vadócot Anna-Marie-nek hívták   (így még nem is hallottam). A második szám vége meg aztán teljesen odavágott...  (már alig várom a folytatást, gondolom talgaby te már végigolvastad)
Egyébként (bocsánat a tudatlanságomért) mikor és hogyan vakult meg Remy??? Ez nekem teljesen új volt.

Amúgy a kivitelezés nagyon szép lett. Köszönet érte a két mesternek, talgabynak és Gabenek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése