HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (486/593) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Gorgonita ---Vadóc:

A ruci tényleg vadít, de a történet elkezd hosszabbra nyúlni a kelleténél. Ideje lenne, hogy fény derüljön a titkokra, mielőtt elfelejtjük hogy mire is akarunk fényt deríteni.
--- Idézet vége ---
Ez a rész valóban egy kis holtpont a történet szempontjából, de nagyon ügyesen elvarják a szálakat a maradék két részben, és sokmindenre fény fog derülni.  
De nem fogom lelőni a poént.

Gorgonita:
Deadpool: Nem a kedvenc címem, de ez most bejött:

Midgardra Legott!
 Jó! Miért akarsz legót?

Vadóc:

A ruci tényleg vadít, de a történet elkezd hosszabbra nyúlni a kelleténél. Ideje lenne, hogy fény derüljön a titkokra, mielőtt elfelejtjük hogy mire is akarunk fényt deríteni. Vagy ahogy egy hosszúra nyúlt magus kampány közepén tette fel a kérdést az egyszeri játékos karakter: -Miért is gyakunk mi itten?

pepo05:
Azt viszont tökéletesen teljesíti.

talgaby:
Örülök, hogy tetszettek.  Igazság szerint ez a Hold Lovagos történet egyfajta unatkozós project volt, amikor nem volt semmi máshoz kedvem, ezt fordítgattam, aztán lett hozzá hirtelen egy beíró is... A sztoriról elismerem, hogy nem nagy szám, de úgy gondolom, amíg vki rá nem szánja magát vmelyik régi sorozatának honosítására, talán ebből meg lehet kicsit jobban ismerni a karaktert, milyen volt a mostani v5 előtt. Ha már ezt teljesíti, elégedett vagyok.

pepo05:
Bocsi, flood(de két külön téma).
Holdlovag: Elolvastam én is. Szimpatikus ficko ez a Holdlovag, de itt semmivel nem több, mint egy Batmanus, sőt. Hiányzik belőle az a keserűség, az a fanyar, önsajnáltató magatartás, ami a mostani sorozatában érdekessé teszi igazából a figurát. A sztori egyébként nem valami eredeti, de teljesen élvezetes(újabb bizonyíték, hogy nemcsak a totáleredti dolgokat lehet szeretni). Persze egy olyan szuperhősképregényben, ahol a hősnek semmijen különleges képessége nincs, sajnos túl kell tennünk magunk azon, hogy hogyan szálinkózik a levegőbe egy sima bottal, illetve hogyan tesz meg több 10 m-es távot másodpercek alatt. De mivel itt csak képkockákat látunk, nem olyan feltűnő. (egy dolog zavart igazán: Frenchie simán meghúzhatta volna a ravaszt. Nem értem miért tökölt, a későbbi eseményekből kiderül, hogy arra képezte ki Blaine, hogy azonnal ölje meg a főtitkárt.
A rajzról először azt hittem, hogy Sal Buscema. Hasonlít rá, egész jó. Legalábbis nekem bejön.

A honosítás szép munka, köszönet gabynak és Peter P-nek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése