HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (487/593) > >>

pepo05:
Nos, én is elolvastam az új Vadócos füzetet. Egész jó, bár igazából semmi komoly nem történik ebben a számban.(csak azok a szellemizék ne lennének!) A vége tényleg nagyon szappanoperás, egyedül az menti meg, hogy Remy itt vak. Vadóc továbbra is nagyon sexy ebben a miniben.  
Köszi a honosítást!

talgaby:

--- Idézetet írta: gomi ---Még az előző frissítésből nagyon tetszett a Vadóc folytatása. Jó, hügy ilyen érdekes miniket is lefordítotok és beírtok, köszönet érte. Várom is a folytatást, vajon mi lesz? Remy rajtakapja őket?
--- Idézet vége ---
Hidd el, ilyen címmel én akkor is megcsinálnám a honosítást, ha ezerszer gyengébb lenne a sorozat. Mázli, hogy egyébként is egy ilyen jó kis sztorit kapunk.  Egyébként az, hogy mi lesz, remélhetőleg már nem olyan sokára kiderül...

galamb: Eredetileg emlékeim szerint *groan* volt az Uhhh előtt, tehát vmi olyasmi, mint amikor az ember félkábán felébredve nyögdécsel vmit, majd elereszt egy sóhajtás-féleséget...

Galamb:
Holdlovag: Én ezt a hőst eddig a független k.i.-ről ismertem, és ez a mostani történet is komolysági szinten méltó hozzá szwsz. Ráadásul azzal, hogy valódi politikusokat írtak bele elég valóságossá is tették. a fordítás/beírás is tökéletes, csak annyi szúrt szemet, hogy amikor Frenchie meg van kötözve az autóban, egyszer aaz van beirva a bubiba, hogy "nyög" utána meg rendesen az "Uhh" hangutánzó szó. Szerintem elsőre is mhetett volna valami hasonló. De ezt a hibát leszámítva jó munka, és köszönöm.

gomi:
Sziasztok!

Még az előző frissítésből nagyon tetszett a Vadóc folytatása. Jó, hügy ilyen érdekes miniket is lefordítotok és beírtok, köszönet érte. Várom is a folytatást, vajon mi lesz? Remy rajtakapja őket?

Troll:
Frissültünk
Hold Lovag - Oszd meg és bukj el
Deadpool #37 - És szinrelép THOR

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése