HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (460/593) > >>

elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Hihetetlen Hulk v3 15

talgaby:
Doran rajzolt egyebet is, a legismertebba marveltől a Book of Lost Souls (amit egyszer jó volna már megszerezni...). Egyébként inkább beugró rajzoló, talán egy mini volt még teljesen az övé, azon kívül Annualokba, nagyobb kötetekbe rajzolt ilyen rövideket, ill. más kiadóknál egy-két sztorit (köztük Sandmant is). Alapvetőena sci-fis/misztikus/fantasy-s dolgokat szereti, ahol szabadon engedheti a képzeletét. A honlapján van is tőle pár jó kép.

grey gargoyle:
Ez a Marvel team up nagyon beteg sztori volt.  nagyon be kell fáradni, hogy valaki ilyet kitaláljon.  A vége poén volt, az tetszett belőle a legjobban. De az a véleményem, hogy azért néha kellenek ilyen sztorik is, 1-1 néha jó ezekből a nézzük másképp sztorikból.

Marvel Mozaik.
A Sámson doki történetén, komolyan majdnem halálra röhögtem magam. ütött nagyon.      
A marvel miniket imádom, azokból soha semennyi nem elég. Bármennyit el tudnék olvasni belőlük.
A gyíkarcok, szerintem gagyi volt, a Megrontó sem tetszett annyira.
A Leah viszont egy megható és egyben elszomorító sztori, sajnos túl rövid volt.
Ahogy mentek a képkockák az jutott eszembe, hogy egy gyönyörű kislányt látok, szegényre semmi jó nem várhat az utcán, hogy kerül egy ilyen kislány egyedül az utcára azt nem tudom, de sajnos van ilyen. és aztán jött az első szöveg: "A mája leállt, és a veséi is feladták..."
A rajzoló viszont fantasztikus, ő tette naggyá ezt a sztorit, ahogy tudta ábrázolni a kislányt, az érzelmeket az arcán.
Ez a Colleen Doran szokott a marvelnél rajzolni vagy ez csak egyszeri alkalom volt? ha igen mit, F4-et (mintha abban lettek volna hasonló stílusú rajzok)? mert én még nem hallottam a nevéről.

A beírás is profi mindegyikben, és a köztes képek is jók voltak amerika kapitányrol meg rozsomákról.

Galamb:
Köszi szépen emberek az új Marvel-mozaikot! remek történeteket válogattatok össze. Külön köszönet Inner circle-nek és Blixxxa-nak a Megrontóért. Nem ismerem az eredeti szöveget, de ez a honosítás marha jó lett, főleg az Öszödi beszéd átköltés.  Leah a másik történet amit még kiemelnék, nagyon szép, igazi mestermunka! A többi történet is nagyon jó volt, és jó karácsonyi képeket sikerült választanotok! Még egyszer kösz szépen!    

Sepi:
Kedves Gorgonita.

Mi, a Mikulás lelkes manói, örülünk, hogy tetszett az a kis csomag, amit összeválogattunk és a Télapóra bíztuk, hogy továbbítsa neked/nektek. És mivel ilyen szépen kérted, biztosíthatlak, hogy a Jézuskának is átadjuk az instrukciókat, hogy karácsonyra is legyen valami ajándék nektek.

Sepi, az egyik manó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése