HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
grey gargoyle:
Továbbra is azt kell mondjam gyönyörű ez a boszorkák történet, eszméletlenül szép. És összeségében a 4 rész együtt is nagyon jó sztori. Kicsit közhelyes volt ahogy a gonosz (Lilith) rögtön lelépett, amint Strange 1× fölénybe került, de ez semmit nem vett el a történet értékéből. Lilith azon kívűl, hogy jól megfejelte, semmi mást nem ért el ellene, dehát úgyis csak ezt akarta. Remekbeszabott az egész. Az 5. oldalon van egy apró elírás. "urolért téged is az öregség".
Jenniferről meg e rész után is az a véleményem, hogy egy felszínes egyéniség és gyenge jellem.
Ebben a részben nem volt túl sok párbeszéd, az akciónak volt itt a helye, az dominált végig ebben. A 4 részben összeségében minden megvolt ami kellett.
thank's for all
ui.1.: Az fura volt hogy az egyik részben pokolphyrnak lett fordítva a szörny a másikban meg pokolfélsznek.
ui.2.:és még egy apróság, de tényleg nagyon apró dolog, a 14. oldalon furi ahogy 2 képen csak két rendőr van, aztán a harmadikon, legalul meg már hirtelen három, de ez csak egy kis rajzolói figyelmetlenség lehet. Vagy akár meg is lehet magyarázni, szal nem igazán lényeg.
Troll:
Frissültünk
Witches - Boszorkák #4 - Végjáték
Nitro:
Én is arra számítottam, hidd el, nem rajtam múlott. Nekem már csak egy számom van, ami nincs kész, a többi ott pihen raktáron, a többiekre várva.
talgaby:
Hát, mi arra számítottunk, hogy ennyi idő alatt csak eljut az Onslaught a végéig, ha már elviekben annyi sok oldal csinálja... nem arra, hogy még az Első Csapás is éppen csak, hogy beindul...
Nitro:
Heroes Reborn, mi? Nem inkább az Onslaught után kellett volna ennek jönni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése