HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (452/593) > >>

Sepi:
Nem tudom, megmondom őszintén, hogy azokat a sztorikat nem olvastam el. Utoljára egyébként Satana-val lehetett találkozni a Legion Of Monsters kiadványban, de nem emlékszem, hogy láttam volna nála.

Galamb:
Hát kár. Arról nem lett említés valahol, hogy a könyv még mindig náluk van-e?

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---remélem még találkozunk a lányokkal.
--- Idézet vége ---
Sajnos erre elég kicsi az esély, mert bár majdnem mindegyikük feltünt itt-ott egy rövid epizódszerepre valamelyik címben, de nagyon elfelejtették őket a Marvelnél.

Galamb:
Nekem is nagyon tetszett, iszonyat szépen lettek megrajzolva a képek, és a történet is remekül sikerült, bár igazság szerint jobban kedvelem azokat a történeteket, ahol minden szálat elvarrnak a végén, úgyhogy remélem még találkozunk a lányokkal. Egyedül azt nem értettem, hogy Satana apját miért zavarja, hogy a mágikus emberek "szűrkék"? Hiszen őket azért talán tudná befolyásolni, míg a teljesen jó embereket nem.    
 A honosítás is profi munka volt, azt a két apró bakit leszámítva, köszönöm!  

talgaby:
Na igen, a démon neve kis vita és brainstorming tárgya volt, jóval a beírás után szedtem elő javítás célzatával. Meg úgy nagy átlagban a beírása is ugyanolyan követhetetlen és zavaros volt, mint anno a kiadása (a harmadik részig egy egy minimum egy évig futó sorozatnak indult, egyfajta misztikus Birds of Prey lett volna a Marvelnél, de vagy másfél éves csúszásokat szenvedett el így is), így előfordulhat sajna, hogy benne maradtak ilyesmik. Egy nap talán majd újra előveszem és teljesen rendbeszedem az egészet. De már igazság szerint örültem, hogy végre eljutott oda, hogy kikerüljön.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése