HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (448/593) > >>

Galamb:
Na végre én is el tudtam olvasni ezt a sztorit. Nekem is bejött, jó kis történet volt, és meg is hozta a kedvemet a végtelen háború elolvasáshoz. Kösz mindenkinek!  

talgaby:
Nem rossz a sorozat egyébként, legalábbis amiket eddig csináltam, azokról tipikusan meglátszódott, hogy abban a korban készültek, amikor tényleg mindenki kaphatott egy sorozatot a Mervelnél, mert még volt annyi friss ötletük mindenfelé, hogy olvasmányos sztorikat hozzanak össze, plusz egy csomó karakter akkor még elég új vagy kihasználatlan volt. Bár amikor utánanéztem, meglepett, hogy 35 számot élt meg a Silver Sable, meg mertem volna esküdni rá, hogy max egy évig húzta.

SithLord:
Üdv! Nem vagyok valami nagy Silver Sable fan,de ez a két szám zseniális volt,egy percre sem lehetett unatkozni benne,változatos és remek volt még grafikai téren is! Köszönet érte:
talgaby,Cimbi,Darkness,Nitro,hogy senkise maradjon ki          
Az ERŐ legyen veletek!!!

talgaby:
Heh, Darkness rossz stáblistát küldött akkor nitronak, mert ha jól emlékszem, az is üres volt az első ellenőrzéskor. Na mindegy. Biztos megzavarta a névrokonának sorozata.

elwood:
Abból tudok dolgozni, amit kapok. Ha az első oldalon a stáblistában az szerepel, hogy fordító: Cimbi, beíró: Darkness, borító: Nitro, akkor én sem mondhatok mást. Maximum azt, hogy: bocsi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése