HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Gorgonita:
Hulk: Mióta fut a Chronopolison egész megkedveltem a sorozat humorát. Bár ez most egy kicsit komolyabb volt, de a régi X-Factor dilemája azért szórakoztatóvá tette. Jó, hogy most már itt is lesz belőle.
Elektra: Őt még csak az Ultimate változatban olvastam, szóval kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Eddig egész hangulatos, jók a képek, a történetről meg majd a végefelirat után...
SithLord:
Üdv! Köszi a Hulkot,igaz anno a Spidertomról leszedtem,csak azt akartam mondani,hogy Todd McFarlane rajzstílusa itt még tetszett..aztán mikor a Pókembert kezdte rajzolni..hát..maradjunk úgy,hogy nekem az nem jött be...
Troll:
Frissültünk
Venom - Halálos Védelmező #6/6
Elektra v2 #29
Hulk v1 #336
cressains:
hmmm... számomra vicces volt a Póklány azon részét olvasni, amiben monoklit kapott, mert a következő részben már a másik oldalon találtam ugyanazt a monoklit
KiD:
Jó kis Silver Sable történetek voltak, előtte elolvastam az első pár részt is, azok is tetszettek. tipikusan a kilencvenes évek Marvel történetei.
Az első Fátumos epizód után el is olvastam a Végtelen Háborút, hogy onnan folytassam a sztorit, ami annyira jó volt, hogy meghozta a kedvem a Végtelen kesztyűhöz is, ami remélem szintén meghozza majd a kedvemet vmihez...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése