HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (431/593) > >>

dr samson:
Nekem mondjuk a festős volt a kedvencem, meg az utolsó két rész. Azok nagyon el voltak találva.

zozi56:
Az első rész nagyon megfogott, az első hét oldal zseniális volt. A többi rész viszont nem azt hozta, amit vártam. A festőnős kivételével jók voltak (az inkább közepesre sikerült), de én sötétebb hangulatot vártam.

talgaby:
Hm, gondolom a királykisasszonyosra vagy a festőnősre gondoltál, mert a #4-5 már egy egybefüggő sztori. Tényleg az a kettő a legjobb, bár ha az utolsó részt nézem, akkor az kilóg ugyan, de talán a legerőteljesebb mondanivalóval bír. A sorozat erősen emlékeztetett engem a Midnight Nationre, őszintén sajnálom, hogy Straczynski mostanság nem akar ilyesmiket írni, pedig messze ebben a műfajban a legjobb, szerintem sokkal jobbakat ír ilyen misztikus sztoriban, mint sci-fiben (hiába Mr. Babylon 5 az egyik beceneve).

Margali:
HŰŰŰ!!! ÁHHH!!!   Kösz!          

Ezt a sorozatot imádtam! A második vagy a harmadik rész volt a kedvencem! Lehet, hogy végül nem lett hosszú életű, de nekem tetszett, az story nekem nagyon bejött, még ha a rendszerből kihulló emberek ötlete nem is új, de azért jó pofa a málé, szépfiú, viktoriánus szerelmes, amint átmegy a sors ügynökébe...  

A futós jelenet is vicces. És Fekete Ember megjegyzése: "a sötétben mindeki egyforma" is igazán hatásos... az, hogy a macska szőre szürke-e már kicsit talán erőltetett... de összeségében nagyon tetszett.

Lelkesen várom a folytatást! Főleg a második vagy inkább harmadik részt!  

Galamb:
Kösz neked is az infót talgaby.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése