HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
zoli:
Üdv.Karácsonyi minik HAHAHAHA ez jó volt
joker00:
Sziasztok most olvastam el a karácsonyi Marvel Minik frissítést és nagyon tetszett!
A humora és talán nyomokban még a rajzstílusa (az érzelmek kifejezésénél) igencsak hasonlít a Kázmér és Hubára, ami ebben a kategóriában a kedvencem, szóval mindkét képregényben szívesen fogadnék még honosításokat. Köszönöm és csak így tovább!
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Karácsonyi Különszám 2005-2006-ot,talgaby & Sepi!
2005:
1.Ben végre használta a fejét,ez fura és új,a történet jó volt!
2.A B.A. történet nagyon jó volt tele poénokkal, a fagyöngy például,ez tetszett a legjobban!!
3.Itt a grafika tetszett,érdekes újszerű volt.
2006:
A legnagyobb a Télapó dokumentáció volt!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
Nagyon aranyos, hogy így dícséritek az A mint Annihilust, pedig vicces mód annak a fordításával kategóriákkal kevesebbet szenvedtem, mint a 2005-ös verssel (nem is lett versa végén belőle) vagy mint a Dalnok szövegével a Groo-kban. Ott a beírás volt a gáz, mindent kézzel kellett törölni, azt rühelltem benne csak.
benya11:
Elolvastam a Marvel Karácsonyi Különszámokat, mindkettő nagyon jó volt, köszönet a honosításukért!!
MKK 2005: A Vakondemberes történet aranyos volt, Namor nagy poén volt abban a Mikulás ruhában. Az ez után jövő Mikitronos történet nálam minden pálmát visz ebben a válogatásban. Egyszerűen annyi poén volt benne, hogy csak na: a fagyöngytől kezdve a húsevő karácsonyfáig mindenen nagyot nevettem. A 3. történet is tetszett, érdekesek voltak benne a régies rajzok. De a sztori sem volt rossz, sőt!
MKK 2006: Az A.I.M.-es történet poénos volt és tetszett, igaz kicsit rövid volt. A Fing Fam Foom-os is aranyos volt, főleg amikor Foom hapcizott, és ennek köszönhetően intézte el a Hidrásokat. Az A, mint Annihilus történet volt a legjobb ebben a kötetben szerintem, nagyon szórakoztató volt. Persze ez talgabynak köszönhető, hisz az Ő rímei nélkül korántsem lett volna ilyen jó ez a történet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése