HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (405/593) > >>

talgaby:
Kb. annyit. Az oldal, amin fenn volt, már elég régóta teljesen megszűnt.

bricsi:
Hello, turkaltam kicsit az archivumomban, es raleltem a II. Titkos Haboru honositasara. Nem tudjatok hany reszt honositottak? Nekem az elso 13 resz van meg (Avengers 260-nal bezarolag).

koszi!

FZoli:
Köszi a válaszokat! Akkor azt hiszem a 616-os mappába teszem őket.

talgaby:
Az a felirat eredetileg To be continued... volt, de a 2007-esben és a 2008-asban sem folytatták, így átírtam egy köztes megoldásra, hátha valaha tényleg előveszik.
Kontinuitásba a Mikitron beletartozik (erre a doksiban is utalnak), és talán az AIM is. A Vakondember karácsonya biztosan nem, a Fin Fang Foom-os történet meg azon múlik, hogy a NextWave-e a 616-os vagy ez. (Nagy átlagban mindig va egy "kanonikus" történet a karácsonyiak között, meg pár pusztán jópofa.)

FZoli:
Most látom, hogy a Karácsonyi Különszámokról elfelejtettem véleményt írni. Rövien: oltári mindkettő!
A 2005-ösben a Vakondemberes sztorin is jókat mosolyogtam, de a prímet a Mikitronos történet vitte. A kedvencem a mozgó fagyöngy (hogy "rácuppant" mindenki Póknőre  ), és ahogy szerencsétlen Gravitáció próbál bejutni a kúriába. Az utolsó történetre a legjobb szó szerintem a megható.
A 2006-osban az A.I.M.-os sztori ugyan rövid, de annál viccesebb. "Nem rendelkezik szupererőkkel"  Fin Fam Foomban egy meglehetősen érdekes karaktert sikerült megismerni és nem volt semmi, ahogy a két csoportot egymásnak fordította. Külön gratuláció az ötletes sárkánynevekért! Az Annihlus történet fordításe szintén frenetikus volt és a sztori is viccesen alakult.
Két kérdésem volna csupán:
A 2006-os végén lévő utalás ("Vagy mégsem?") csak úgy ott van, vagy folytatódott a sztori?
Valamint ezek a sztorik mennyire számítanak bele a hivatalos (616) Marvel-univerzum történetébe? (Mondjuk a Mikitronos történetben az Ultron robot pusztulása az egyedüli olyan dolog szerintem, ami "nagyobb horderejű".)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése