HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
zozi56:
Jól látod a helyzetet, tényleg vannak homlokegyenest ellentétes beállítottságú csapattagok, van is elég bonyodalmuk belőle. Kapi és Rozsomák beszélgetései néha eléggé... "érdekesen" végződnek. Egyedül azt sajnálom a későbbi BA-történetekben, hogy Őrszem túl kevés szerepet kap benne, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele az ereje nagysága miatt.
Summers:
Felkelltetted az érdeklődésem.Annyi bajon van csupán az Új Angyalok storyval, hogy Roszomárk a brutalitásáról és kérlelhetetlenségéről ismert X-man egy csapatba került Amerika Kapitánnyal(aki szerintem egy kiscserkész) ráadásul hosszú távra, aztán úgye Pókember aki volt is BA meg nem is, akarta is az lenni meg nem is szintén tag. Aztán úgye az Őrszem.Nekem kicsit olyan hogy túl sok hőst tettek egy helyre akik túl különbözőek és máshol más szerepkörben már beváltak.Ez kicsit meredek.Bár a DC-nek annó bejött ez a Ligánál.Azt hiszem megnézek egy két részt hátha itt is.
zozi56:
--- Idézet ---Igaz. Tetszik ez a story.Az őrszemröl szóló többi történet is ilyen mélyreható és elgondolkoztató, vagy ez sikerült fölöttébb jól?
--- Idézet vége ---
Igen, mondhatni. A v1 ennél jóval mélyebb, én ott szerettem meg végleg a karaktert. Ezt elvileg elolvashatod az FQ-n, bár fogalmam sincs, hogy ők most hová tűntek. Ennek a kiegészítő történeteit (minden részben egy-egy szuperhős és az Őrszem kapcsolatát mutatják be, van Pókember, F4, Hulk, X-Men) még szeretném honosítani egyszer.
Aztán ott van a v1 és a v2 között játszódó szereplése a Bosszú Angyalaiban, ez Magyarországon is kapható (ezért szoktuk reklámozni a v2 részeinek végén). Itt nem kizárólag Roberten van a hangsúly, más szuperhősök is nagy szerepet játszanak a sztoriban. A v2-ben elég sok utalás van erre, például amikor a mostani, hatodik számban mondta Őrszem Strange-nek, hogy Emma Frosttal már csináltak ilyet, akkor erre a történetre utalt. Itt találsz pár előzetes képet belőle, nekem ez a kedvencem.
Ezen kívül van még egy rövid, félfüzetes története a Polgárháború idejéből, ez nem annyira mély, inkább az akcióé a főszerep, nekem tetszik.
Meg megy most az usákoknál egy "The age of the Sentry" minisorozat (vagy lehet, hogy épp most fejeződött be, nem tudom), ez... érdekes. A '60-as évekbeli történeteiből szemezgetnek, a kor stílusának megfelelően. Eddig csak az első számot olvastam, de az egyáltalán nem tetszett.
--- Idézet ---Ahogy a dokumentációját olvastam, azt látom, hogy egész életét és szuperhőspályafutását végigkiíséri az Árnnyal való harc.A többi szuperhős is sokszor mellé állt ebben, de ha az Árny ő maga és csak egy tükörrel beszélgetett az igen más megvilágításba helyezi a karaktert.
--- Idézet vége ---
Így van, nem véletlenül (vigyázat, spoiler a v1-ből)[span style=\'color:#000000;background:#000000\']töröltette ki magát az egész emberiség emlékezetéből.[/span]
Summers:
Igaz. Tetszik ez a story.Az őrszemröl szóló többi történet is ilyen mélyreható és elgondolkoztató, vagy ez sikerült fölöttébb jól?
Ahogy a dokumentációját olvastam, azt látom, hogy egész életét és szuperhőspályafutását végigkiíséri az Árnnyal való harc.A többi szuperhős is sokszor mellé állt ebben, de ha az Árny ő maga és csak egy tükörrel beszélgetett az igen más megvilágításba helyezi a karaktert.Meg kell mondjam a világ nagyot fordult a szuperhősökkel, azóta amióta először befejezték a marvel hősök történeteit nálunk. Akkoriba is volt egy pár sokkoló sztori.Inferno, Főnix halála, de ezek ma már sokkal felnőttebbek.De lehet hogy csak az én véleményem.
zozi56:
Azt, hogy Őrszem gyógyítsa meg a kislányát. És ahogy annak a résznek az utolsó panelén látszik, meg is tette.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése