HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (400/593) > >>

jukjuk:
Mivel nem szeretném ha Chuck Norris és a Karate Kommandó tagjai megjelennének holnap reggel az ajtóm előtt, nem volt más választásom, mint elolvasni ezt a képregényt! Egész jópofa volt. Talgaby & Sijen:köszi!

zozi56:

--- Idézet ---A sztori egyébként részről részre egyre jobb.
--- Idézet vége ---
És ez a tendencia nem szakad meg a következő számmal sem.  

--- Idézet ---A honosítás pedig kifogástalan, mint Zozi egyéb munkái, ugye.  szóval ez tőle megszokott minőség.
--- Idézet vége ---
Köszönöm a dicséretet.  Tényleg nagyon oda szoktam figyelni minden részletre, ennél fogva nagyon lassan is haladok a fordításaimmal...

grey gargoyle:
én most olvastam el az őrszem hatos részét. Egyetértek Bennel, ezt még legalább egyszer el kell olvasnom (de lehet hogy az majd csak egybe lesz).
A sztori egyébként részről részre egyre jobb. A honosítás pedig kifogástalan, mint Zozi egyéb munkái, ugye.  szóval ez tőle megszokott minőség.
köszönet ezért a részért is.

zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1409\" target=\"_blank\"]Silver Sable 08.[/a]

Sepi:
Sokszor ugyanez a helyzet Hulkkal is. Ő is olyan, hogy időnként belapátolják egy BA csapatba, de nem tudnak vele mit kezdeni. Így aztán vagy kevés szerepe van, vagy ki is rakják a csapatból. Egyedül a Marvel Kalandok BA sorozat az amiben folyamatosan tudják kezelni csapatban Hulkot is, ráadásul nagyon jól. Lenne mit tanulnia a szerkesztőségnek a gyerekrészlegtől.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése