HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (393/593) > >>

zajrus:
Egyensúly felborulása? Érdekes hisz ott vannak Osbornék akik pont kiegyenlítenek

Sepi:
Már nem azért, de a Secret Invasion alatt nem tért vissza? Mert nekem úgy rémlik.

zozi56:
Ezután nem tért vissza soha (eddig). De ha egyszer visszatér, az egyensúly felborulása miatt hatalmas pusztítást fog végezni.

--- Idézet ---De szerintem az lehet akkor, hogy ami az új bosszúangyalai kötetben volt, az nem az igazi árny volt.
--- Idézet vége ---
Szerintem az igazi volt. Bár nem mutatják, hogy miután mozdulatlan lett, mi történt vele, én arra tippelnék, hogy egyszerűen csak eltűnt.

grey gargoyle:
Ez után visszatért még valamikor az árny?

---
De szerintem az lehet akkor, hogy ami az új bosszúangyalai kötetben volt, az nem az igazi árny volt. Azt az álnokságot tényleg elkövették az örszemmel az Agymesterék, de az igazi Árny közbe máshogy létezett. Szóval ott nem is pusztították el az árnyat, csak egy másféle fenyegetéstől szabadították meg a világot, meg az Őrszemet.

zozi56:
Ez később játszódik. Az Árnyat pedig (valószínűleg) mindkét esetben csak ideiglenesen állították félre. A többféle eredetre pedig Robert zilált elméje a magyarázat. Hol így emlékezik, hol úgy (olyasmi, mint Joker). Jelenleg úgy tűnik, a v2-es eredet az igazi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése