HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (392/593) > >>

freakdavE:
Jó kis sorozat volt, köszönet érte.
A végén én azért nagyobb fordulatot vártam. Ez a "nem élhetünk egymás nélkül és az érme két oldala vagyunk" dolog azért nem volt egy nagy etwas. Ráadásul ezt eddig is tudtuk. Az űrben beszélgetés meg...na persze a sci-fi filmekben is van hang a vákuumban ezért elnézhető a dolog, de engem zavart.
Mindenesetre egyben nézve az egészet, tényleg remek lélektani dráma volt, ritkaság a szuperhős képregények között.

zozi56:

--- Idézetet írta: Gamma Leonis ---Sziasztok!
Jó volt a Sentry mini. Az egyik kedvenc Marvel hősöm. Kár, hogy nincs akkora képregény dömpingje, mint a DC nagy hősének, Supermannek.
Üdv!
Gamma L.
--- Idézet vége ---
Szia!

Örülök, hogy tetszett.  Egyébként melyik volt a kedvenc részed ebből a miniből?

--- Idézet ---Ha ez így van,ahogy Zozi mondja;akkor nagyobb fenyegetést jelent a Földre nézve a Sentry,mint a Hulk! Akkor elvileg az lenne a legnagyobb hőstette Ryan-nak,ha öngyilkos lenne,nem?
--- Idézet vége ---
Robert.  És erről szól a v1. Ott felismerte ezt a veszélyt, ezért [span style=\'color:#000000;background:#000000\']töröltette ki magát az egész világ emlékezetéből[/span].

--- Idézet ---Ez érdekes kérdés...Azokat az embereket  megmenthetné valamelyik másik szuperhős és nem kéne attól tartani,hogy  az Árny (Void) visszatér...
--- Idézet vége ---
Hát igen, de annyi kapacitása sajnos nincs a szuperhős-társadalomnak. Tétlenül nézni meg nem tudná Robert, hogy meghalnak az emberek.

Asys:
Ha ez így van,ahogy Zozi mondja;akkor nagyobb fenyegetést jelent a Földre nézve a Sentry,mint a Hulk!  
Akkor elvileg az lenne a legnagyobb hőstette Ryan-nak,ha öngyilkos lenne,nem?  
Ez érdekes kérdés...Azokat az embereket megmenthetné valamelyik másik szuperhős és nem kéne attól tartani,hogy az Árny (Void) visszatér...

Gamma Leonis:
Sziasztok!
Jó volt a Sentry mini. Az egyik kedvenc Marvel hősöm. Kár, hogy nincs akkora képregény dömpingje, mint a DC nagy hősének, Supermannek.
Üdv!
Gamma L.

zozi56:

--- Idézet ---Már nem azért, de a Secret Invasion alatt nem tért vissza? Mert nekem úgy rémlik.
--- Idézet vége ---
Dehogy, az csak egy skrull volt. Pedig gondoltam is ra, hogy ezt beleirjam az elozo hozzaszolasomba, de aztan vegul csak kitoroltem.

--- Idézet ---Egyensúly felborulása? Érdekes hisz ott vannak Osbornék akik pont kiegyenlítenek
--- Idézet vége ---
Errol most nem tudom eldontani, hogy  viccnek szantad-e.  Ha esetleg nem, akkor: az Arny mindig pontosan annyi eletet olt ki, ahanyat az Orszem megment. Mivel most a Napban van (feltehetoleg), ott nem tudja az Orszem jotetteit ellensulyozni, igy ha egyszer visszater, egyreszt joval erosebb lesz (ugy tudom, mindig az az erosebb kettojuk kozul, aki "lemaradt" a megolt/megmentett emberek teren), masreszt mivel Orszem a tavolleteben rengeteg embert mentett meg, neki ugyenennyit kell megolnie.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése