HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (385/593) > >>

Sepi:
Frissültünk!
Megsemmisülés Prológus

freakdavE:
Nocsak! Annihilálunk, annihilálunk?   Azt hittem, csak jövőre számíthatok rá, hogy belevágtok. Bár én olvastam angolul, mindenképpen elolvasom a ti magyar verziótokat is. Persze nem valószínű, hogy rögtön amikor kijön...  
Emlékszem, nekem a Dax pont azért tetszett, mert nem bukkantak fel benne az ismertebb hősök. Belevaló kis sci-fi történet, jó rajzokkal. Az ET analógia (a földi kamasz barátságot köt a Földre pottyant idegennel) meg nagyon poén.  

Sepi:

--- Idézetet írta: Asys ---Nagy ötlet volt (a beírótól?) a különböző színű bubik használata!
--- Idézet vége ---
Az eredetiben is így volt. Még majd sok képregény lesz itt az Annihilationben is amiben különbözőek lesznek a bubiszínek. Pl a Super-Skrull miniben is.

--- Idézet ---Egy kérdés:mikorra várható a folytatás (mármint az Annihilációé)?
--- Idézet vége ---
Hamarabb, mint gondolnátok.

Galan:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---Föleg a sztoriban szereplő Surferes minit
--- Idézet vége ---
Hát, az még nagyon messze van...  

--- Idézet vége ---

Türelmesen várom  És amit Asys is kérdezett...Folytatása milyen ütemterv szerint várható??

Asys:
Sepinek,Gorgiasznak és Talgaby-nak nagyon szépen köszönöm a Drax,a Pusztító TPB-t!      
Nem semmi story,nekem nagyon tetszett!  
Kár,hogy Drax nem rúgta szét Paibok seggét!  
A Vértestvérekről hallottam már,de erről a Lunaticról még nem;szívós egy dög!  
Nekem nagyon bejön ez a ,,Riddickes;megyek két késsel,aztán kinyírok minden,utamba tévedő gonosztevőt!''-stílus!  
Tényleg nagy ,,poén'' lett volna,ha pl. Manhattan kellős közepére pottyannak le...  
Nagy ötlet volt (a beírótól?) a különböző színű bubik használata!  
Ezzel a történettel (végre,valahára) megkezdődött a Megsemmisülés!
HálóZsák forever!!!  
Egy kérdés:mikorra várható a folytatás (mármint az Annihilációé)?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése