HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Az egy jó ötlet, hogy az Annihilációból heti egy részt fogtok kirakni. Gondolom, ha egyszerre raktátok volna ki, akkor csökkenne az izgalom. Ti is így gondoljátok?
Mára ennyi volt. Sok sikert kívánok nektek.
Sepi:
2. Az jó régen volt, most már úgy tudom, hogy nem tagja
3. Igen
4. Heti egy rész lesz. A Drax most egy kivételes eset, igazából az is részenként ment volna ki, csak nem készült el időben, így a csúszás miatt egyben kellett kirakni, hogy időben végezzünk a történettel.
gorgiasz:
--- Idézetet írta: keildavid ---4. A Nova, Ezűst Utazó, Ronan és Szuper Skrull képregényt hogy fogjátok kirakni? Mindegyikből havi egy részt vagy egybe rakjátok ki, mint ahogy ma a Drax minivel csináltátok?
--- Idézet vége ---
Ezek is hasonlóan az F4 John Byrne Korszak Tpb-éihez,fokozatosan fognak kikerülni,a tervek szerint heti egyel.
De a felsoroláshoz hozzájön még maga,a főmini+ a "záró " [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Galactuszos mini is.[/span]
keildavid:
Ez a Megsemmisülés Prológus nagyszerű képregény. A történet kozmikus, galaktikus, sci-fi jellegűek. Ez nagyon emlékeztet más kozmikus történetre. Pl. itt a HZS-n a Csúcsbiztonság, a Galaktikus Vihar Hadművelet, a Hulk Világa és a Chronopolison levő Kozmikus Hatalmak(bocsi, ha ez egy reklám).
Bár van néhány kérdésem az Annihiláció kapcsán.
1. A Skrull és a Kree bolygójuk nem megsemmisült?
2. Nova úgy tudom ő az Új Harcosok tagja. De most már nem az?
3. Mostantól minden vasárnap lesz az Annihiláció történet?
4. A Nova, Ezűst Utazó, Ronan és Szuper Skrull képregényt hogy fogjátok kirakni? Mindegyikből havi egy részt vagy egybe rakjátok ki, mint ahogy ma a Drax minivel csináltátok?
Köszönöm nektek az Annihiláció Prológusát. Sok sikert kívánok nektek. És ne haragudjatok, hogy ilyen sok kérdést írtam.
Asys:
Tényleg nem kellett sokat várni a folytatásra!
Imádom ezt az oldalt;Gorgiasz,Talgaby,Sepi,köszönöm nektek a Megsemmisülés Prológusát!
A bevezető nem semmi izgalmakat ígér a továbbiakban!
Annihilus hatalmas hadseregnek dirigál;most már kezd körvonalazódni,hogy kik fogják vele felvenni a harcot (Drax,Nova,Szuperskrull,Ronan,Ezüst Utazó)!
Köszi mégegyszer,ez (az 5 comics) nekem (és gondolom még sokaknak)ma hatalmas ajándék volt!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése