HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2016. Szeptember 06., 07:11:37 ---Most azon gondolkozom, hogy az utána jövő thanosos crossoverben legalább benne volt-e.
--- Idézet vége ---
És? :badteeth:
talgaby:
Nem, semmihez sem kezdtek vele emlékeim szerint. Most azon gondolkozom, hogy az utána jövő thanosos crossoverben legalább benne volt-e.
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 35.részét,talgaby!!! :worship:
Világelme utánzat Richard mindig kitud húzni a bajból. :badteeth: Tetszett ahogy megoldották a helyzetet!Az meg külön jutalom,hogy Namorita is megmenekült.
Akkor más történetírók is kihasználták a lehetőséget,hogy Namorita újra él?Vagy ennek semmi jelentősége nem volt a Marvel univerzumban?
Blue S:
Nova vol4 35.
A Schrödinger macskája elv nagyon találó volt a helyzetre. Hiába, valahogy éreztem, hogy Reed találja majd ki a megoldást. Persze, kellett hozzá Nova képessége és lelkesítő beszéde is. A szuperbűnözőkből álló csapatnak most nem sok szerepe volt, azonkívül, hogy Baziliszkusz is elhalálozott, valamint Holdkőnek volt pár beszólása.
Namoritát most minek kellett visszahozni? Szerintem sokkal jobb lett volna, ha Rich kissé lelkileg összetörve tér vissza a normális világba. Drámaibb hatást sikerült volna elérni. Vagy arra gondoltak, hogy menti majd meg a sorozatot? Mert ugye még egy rész van és vége. Bár ezt szerintem nem az utolsó rész előtt döntik el a Marvel agytrösztjei, hanem már sokkal hamarabb, hogy legyen idő kifuttatni a történetet.
Köszönet a honosításért! :worship:
daniel86:
Nekem pedig csak egy kérdésem van: hova lett Benjamin Franklin szelleme?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése