HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Nova 36: Nagyon szomorú vagyok, hogy véget ért a sorozat, nálam is az egyik legjobb
volt az oldalon! Nekem a Marvel Galaktikus részlege nagyon bejön, nem is értem, hogy
egy ilyen jó sorozat, hogy bukhatott meg! Tudni mi lett Nova sorsa?? Köszi az egész
sorozat honosítását! :m-nova:
Blue S:
Nova Vol4 36.
Most mit lehet ide írni? Az egyik szemem sír, mert véget ért ez a remek sorozat, a másik nevet mivel olvashattam egy új részt.
Végig nagyon jó volt ez a füzet is, a végét éreztem kicsit összecsapottnak vagy inkább befejezetlennek. Valószínűleg ez egy több szálon átívelő sztori lett volna, de a szerkesztőség lelőtte a szériát, így az alkotók kénytelenek voltak gyorsan lezárni.
Számomra a Nova füzetek olvasása igazi ínyencség volt. A mindig izgalmas történetek, a karakterek fejlődése, a szép-kivehető rajzok sok élménnyel gazdagítottak.
Számomra ez a sorozat a TOP 5-ben volt a HZS-n.
Hatalmas köszönet a honosításért! :worship:
Feast4:
Kár hogy vége a Novának, az Anihilaciótol kezdve félelmetes mekkora változáson ment át a karakter, igazi komoly zorallface lett, nem pedig az Új Harcosok beli idegesítő ficere.Amúgy miért Xelték ki a sorozatot.Nem volt népszerű?
daniel86:
Deadpool7-8:
Genzo mester, köszönöm a fordítást és Isten éltessen sokáig! :worship:
SithLord:
Hmm,szóval nem... rendben köszi az infót!! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése