HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (360/593) > >>

dr samson:
Köszönöm a véleményeket, örülök, hogy tetszik. A kérdésekre egyelőre nem válaszolok, lesznek még elejtet infó morzsák a miniben és még pár hírnök is fel fog tűnni...

Amondin:
Köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazót.
Jól indul ez az Ezüst Utazós történet. Most már naggyából kiderült Annihilus miért támadta meg a Xandart.
Kíváncsi vagyok hogy mit akar Annihilus Galactus hírnökeivel. Most már azt is értem hogy dr Samson mire célzott amikor azt mondta ebben a történetben megismerhetem az összes hírnököt.
Az Elbukot végre feltűnt de hogyan állt be Thanoshoz?
Remélem egy jó kis összecsapás lesz majd a két Hírnök között.

garrido:
Úgy tűnik a negatív zóna egy kis része szét kapja ezt az univerzumot mint a papírkutyát.

--- Idézetet írta: keildavid ---Pontosan kicsoda ez a Gabriel? Galactus hírnöke volt? Nem ismerős nekem.
--- Idézet vége ---
Galactus harmadik hírnöke, küzdött az F4-el és Thorral is.

keildavid:
Pontosan kicsoda ez a Gabriel? Galactus hírnöke volt? Nem ismerős nekem.
Nagyszerű remek történet ez a Megsemmisülés-Ezüst Utazó #01. Jól kezdődik a történet. Bár az is érdekes, hogy itt Nova, Drax és Cammi nem tudnak az esetről. De a folytatásban kiderül. Most inkább nem kéne ilyen-olyant kérdeznem, hadd legyen némi izgalom.
Nos ezer köszönet dr samson, Gorgiasz és Sepi az Ezüst Utazó első részért. Sok sikert a folytatáshoz.Innentől kezdve ti fogjátok a Megsemmisülés honosítást folytatni a következő 3 héten.

gorgiasz:
Szerintem a válasz egyszerű.Sok lúd disznót győz!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése