HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (359/593) > >>

Galamb:
Köszi szépen a részt, jó a történet csak a párbeszédek valahogy mesterkéltnek tűntek. A rajz sem rossz a honosítás npedig nagyon jó!    

garrido:

--- Idézetet írta: Asys ---A szabály egyszerű,vagy csatlakoznak Annihlushoz,vagy megölik őket...
--- Idézet vége ---

Az azért nem hiszem, hogy olyan egyszerű lenne. Soha nem lehetett őket elpusztítani, hát ha összefognak akkor pláne nem.

--- Idézetet írta: Asys ---A Bukott (Fallen One) pálfordulásán nem csodálkozok
--- Idézet vége ---

De én igen. Keményebb ő annál, hogy csak úgy pattogtassák.

--- Idézetet írta: Asys ---Gabriel ábrázolása viszont érdekes,egyáltalán nem tűnik androidnak (a Silver Surfer sorozatban durvább külsővel rendelkezett)!
--- Idézet vége ---

És nem csak hogy durvább volt  külseje, hanem sokkal keményebb is volt.

Asys:
Én is köszönöm Samson dokinak,Gorgiasz-nak és Sepi-nek a Megsemmisülés-Ezüst Utazó első részét!      
Véleményem szerint Annihilus azért keres(tet)i a bolygófaló volt és jelenlegi hírnökeit,mert alkut akar kötni velük!A galaxis legerősebb harcosai (kozmikus erővel felruházva) ők,velük hatékonyabb lenne a pusztítás folyamata!A szabály egyszerű,vagy csatlakoznak Annihlushoz,vagy megölik őket...  
A Bukott (Fallen One) pálfordulásán nem csodálkozok,volt már Thanos-nak hírnök segítője;méghozzá Terrax!  
Gabriel ábrázolása viszont érdekes,egyáltalán nem tűnik androidnak (a Silver Surfer sorozatban durvább külsővel rendelkezett)!
A hírnökökről meg annyit,hogy lesz még egy pár darab a story-ban!  
Már alig várom...  

Galan:
Sziasztok

Köszönöm a Megsemmisülés köv. minijét az Ezüst Utazósat:)Azt hittem erre még várnunk kell:)
Annihilus tervei G. hirenökeivel...Thanos tervei...Kérdések,melyek mind-mind a történet folytatásáért kiált!!

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---és még pár hírnök is fel fog tűnni...
--- Idézet vége ---

Várom őket

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése