HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Ja, azért is gondolkoztam el, hogy nem maradt-e a robot nálam az, mert valamikor még bennem volt, hogy egyfajta megemlékezésként annak a filmnek a címét adom neki névnek.
keildavid:
Tényleg? Ezt én nem tudtam. Meg amúgy azért azt a mondatot zárójelben, mert akkor így kettő Megtorló nevű karakter létezett. Az egyik Frank Castle, a másik pedig az akit már emlegettük az imént.
A Büntetőről meg úgy tudom létezik egy film, amelynek ez a címe. Az ismert Frank Castleről van szó.
talgaby:
A Punisher (ezt nem Büntetőnek fordítottam végül?) robot csak a szolgája volt, nem hírnök. Nem is nagyon sokat bukkant fel.
keildavid:
Hmmm...Egyre jobban gyülekeznek a hírnökök. Bár ezekből csak őket ismertem eddig: Ezüst Utazó, Terrax és Tűz Ura. Legalábbis először ezeket ismertem a '90-es években magyarul megjelent Csodálatos Pókember 37-38.(Tűz Ura), Csodálatos Pókember 123-125, X-Men 24. és Marvel Extra 16.(Ezüst Utazó), Marvel Extra 13-16.(Terrax és Nova, Fáklya volt barátnője, nem az itt látható páncélos Nováról beszéltem).
Ezek pedig újak:Megtorló(nem Frank Castle), Vörös Utazó, May néni(egyetlen egyszer), Csillagpor, Morg és még vannak eredetileg többen is. És ha már Csillagport említem. Nagyon emlékeztet egy vízilényre, mintha az Atlantiszról származna.
Nagyon jól halad ez a sorozat. Jövó héten jön a befejezése. Az Ezüst Utazó a végén eléggé furcsa volt.
Ezer köszönet dr samson és Gorgiasz az Ezüst Utazó 3. részért. További sok sikert nektek.
Holnap hétfőtől valami speciális frissítés lesz? Hmmm...ez valami nagyon jót jelent. Sok sikert kívánok neked dr samson.
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt, látom Nova után, most Az Utazó is kapott egy kis kokszot, de tényleg nem ártott őket kicsit feltúrbózni, ilyen ellenfelekkel szemben. A rajzok még mindig nem a legszebbek, de a honosítás zsír!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése