HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (343/593) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Csillagpor kicsit csalódás,nem tűnik valami túl értelmesnek a ,,srác''...
--- Idézet vége ---
Azért ne írd le teljesen. Róla majd a Healds of Galactusban lesz több szó.  

--- Idézet ---Reklámozzátok, hogy fórumozzunk, ha kérdezek, akkor nincs válasz.
Gondoljátok át.
--- Idézet vége ---
Azért te is gondolj át valamit: ha olyasmit kérdezel, hogy mikor jön a következő rész, kik kicsoda, stb azokra válaszolunk, ha tudunk, ha már megírta valaki előre. De az olyan kérdéskre, hogy hányan lehetnek az annihilációs hullámban, miért nem mutatja meg a rajzoló, hogyan ütötték ki Terraxot, stb nem tudunk válaszolni, mert nincs ott a képregényben és mi sem látunk bele az alkotók fejébe. Ezekre a kérdésekre max ők tudnának válaszolni. Ha mi bármit is mondanánk, az kb olyan lenne, mint a klasszikus:

"Az író ezzel azt akarta mondani, hogy...
Tanárnő kérem, akkor miért nem azt mondta?"

--- Idézet ---3. Szó esett itt egy háborúról amit csak Galactus Tenebrous és Égisz éltek túl de akkor a többi kozmikus lény nem is szerepelt abban a háborúban vagy csak akkor még nem léteztek?
--- Idézet vége ---
Erre majd a következő számban kapsz választ, ha jól emlékszem.

Asys:
Sepi-nek,Gorgiasz-nak és Samson dokinak köszönöm a harmadik részt!      
Továbbra is fantasztikus a story!A grafika is egyre jobban bejön!  
A két új karakter (Égisz és Tenebrosus) gondolom én,Galaktusz-szintű kozmikus harcos!  
Csillagpor kicsit csalódás,nem tűnik valami túl értelmesnek a ,,srác''...  
A lázadó Tűz Ura és a feltápolt Ezüst Utazó viszont továbbra is nagy kedvenc!

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby ---1. Igen.
2. Panelen kívül leverte az egyik csapat, és visszavitte.
--- Idézet vége ---

Galactus hírnök nélkül évezredekig érdekes de csak túlélte azokat az éveket.
Morgot viszont nem éppen a legegyszerűbb leverni még az Ezüst Utazó Terrax Nova Égjáró és Tűz Ura együttese is csak nagy nehézség és áldozat árán tudta leverni. Azt hittem kicsit bonyolultabban fogták el.

talgaby:
1. Igen.
2. Panelen kívül leverte az egyik csapat, és visszavitte.
3. Ez nem egészen kérdés...

Gery: Fene tudja, legutoljára a Thanos ongoing második felében szerepelt, de már nem emlékszem, pontosan mi is volt vele.

Amondin:
Köszönöm dr Samsonnak Gorgiasznak és Sepinek az Ezüst Utazót.
Nem is tudom mit írjak erről a történetről annyira jó hogy nem lehet szavakba önteni.
Inkább áttérek a kérdésekre:
1.Ha Galactus évezredek óta bocsátotta el a Bukottat akkor mit csinált addig míg rá nem talált az Utazóra hírnök nélkül keresett bolygókat?
2.Morgot pontosan hogyan fogták el és hogyan halt meg?
3. Szó esett itt egy háborúról amit csak Galactus Tenebrous és Égisz éltek túl de akkor a többi kozmikus lény nem is szerepelt abban a háborúban vagy csak akkor még nem léteztek?
Ennyi lenne egyenlőre még lenne egy pár kérdésem de arra szerintem majd választ kapok a folytatásban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése