HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (338/593) > >>

Farek:
Az Élő Bíra a legerősebb lény a Marvel Univerzumban, nem véletlen, hogy még a kozmikus lények is hozzá járnak döntésért. Nála csak egy nagyobb volt valaha is, - ki más, mint  - Thanos, aki egy ideig magának az Univerzum Szívének (Isten?) erejével bírt. De alapból a Bíra a legtökösebb. Szerintem egyébként G-nél az Égik (többséges is erősebb).

turkia:
Igen, az igaz, hogy Thanos Örökkévaló, szóval nem lehet leírni. Véleményem szerint, ha a sima Thanost vesszük alapul, az ő hatalma Galactusénak töredéke. Mondjuk legyen azonos szinten az Utazóval, akinek G. hatalmának, nem is tudom, 0,5 %-a lehet LEGFELJEBB.
Öröklét, Túlontúli biztosan erősebb G-nál, Halálra a testvéreként hivatkozik, ez szerintem kérdéses ezért, Élő Bíróság...nem tudom. Ezt szerintem csak a képregény készítői tudják. Tehát ők erősebbek mindegyiküknél.  
Igazság szerint elfogult is vagyok Galactussal, mert nekem Ő, Bulldi, Fáti a Szentháromság gyerekkorom óta, még a Semic tündöklésétől, a megjelent képregényektől kezdve.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: turkia ---Elvégre G. az univerzum kb 3. hatalma Öröklét, Túlontúli után. Thanos meg szerintem (bár kedvelem a karakterét) a 25. hely körül lehet. Akik kapásból erősebbek nála: Öröklét, Túlontúli, Galactus, Halál, mondjuk asgardi istenek, szerintem az Utazó is... Más vélemény esetleg?
--- Idézet vége ---

Csak annyi, hogy nem tudom, hogy thanos hányadik az univerzumban, de nagyjából egyetértek azzal, amit előttem írtak, hogy az ezüst utazóval lehet egy szinten, mert bár nem szokta használni a teljes hatalmát, jelentős kozmikus erővel bír ő is.
Az viszont egész biztos, hogy a galactus nem a 3., főleg ha a túluntúlit is beleszámolod, mert Halál, öröklét, élő bíróság, és végtlenség egész biztos hogy hatalmasabb galactusnál. És szerintem van még több kozmikus hatalmasság, aki ezekhez nem mérhető, de a galactusnál erősebb.

talgaby:

--- Idézet ---Thanos G-hoz képest eredetileg amúgy egy senki
--- Idézet vége ---
Erre csak egyetlen szó: Omega.
Ha nem tudod, ki az, nézz utána. Meg fogsz lepődni.

Farek:
Hát, ha csak a nyers - de nem fizikai - erőt nézzük, akkor lehet. Viszont Thanos hihetetlen stratéga, ráadásul komoly tecnológia is áll mögötte (és akkor most nem a mindenféle kozmikus cuccal feltápolt Thanosról beszélek)
Ráadásul az Utazót már győzte le tudomásom szerint, de legalábbis egy szinten van vele, Odin egy epikus csatában sem tudott felette végleg győzedelmeskedni (bár ő nyert, de Thanos dacosan talpra állt, aztán már nem ment tovább a csata), meg attól is függ, hogy éppen minek van a birtokában. Pl. az Avengers: Celestial Quest alatt olyan hatalma volt, hogy egy kis rásegítéssel képes volt belépni arra a helyre, ahol Öröklét, meg Halál, meg a többiek találkoznak.
Szóval azért ő alapból sem egyszerű. Ráadásul ne felejtsd el, hogy nem elég, hogy ő egy Örökkévaló, de ráadásul MUTÁNS örökkévaló!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése