HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (339/593) > >>

turkia:
Szerintem nincs semmi baj a Megsemmisülés rajzaival. Nem a legjobbak, viszont illenek a hangulathoz.
Galactusnak szerintem nem ellenfél Annihulus, akár van Thanos, akár nem. Thanos G-hoz képest eredetileg amúgy egy senki SZERINTEM. Elvégre G. az univerzum kb 3. hatalma Öröklét, Túlontúli után. Thanos meg szerintem (bár kedvelem a karakterét) a 25. hely körül lehet. Akik kapásból erősebbek nála: Öröklét, Túlontúli, Galactus, Halál, mondjuk asgardi istenek, szerintem az Utazó is... Más vélemény esetleg?

Sepi:
Hát igen, a rajzokhoz hozzá kell szokni, hiszen ahogy említettük, a Marvelnél az Annihilation megjelenésével egyidőben jöttek ki a Civil War képregények, és mivel azok nagyobb durranások voltak a Marvelnél, a jobb rajzolókat mind arra állították rá. A Super-Skrullé sem lesz szép, de szerintem ahoz a karakterhez illik az a rajz (a flegma arckifejezés nagyon jó benne), de az tuti, hogy nekem sem lesz a kedvencem az a rajzoló.

dr samson:
Hogy mi bajotok van nektek ezekkel a rajzokkal, én nem értem...  Szerintem a Super-skrull rajzai roszabbak, de ízlések és pofonok...  
Ja és előre mondom, hogy a Ronan rajzai is hasonlók lesznek.

SithLord:
Üdv! Köszi a Ezüst Utazó 04-t dr.samson,gorgiasz,Sepi!      
Azért az Ordas jól bírta,de végül legyőzetett.Galactus Annihilus ellen,szerintem sima ügynek kell lennie,de a másik kettő Thanossal karöltve...uhh na az brutál lesz   Nagyon várom a folytatást!!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!   És a csillagok háboroghatnak rogyásig!!!!!!  

Galamb:
Kösz szépen! Én is Farkekkel  Grey. G-vel értek egyet, a nagy küzdelem nálam sem jött be, viszont thanos tényleg kiismerhetetlen terveket szövöget (Jockey Ewing-tól tanult a titán, vagy mi?   ) a honosítás is zsír lett,    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése