HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (331/593) > >>

Amondin:
Köszönöm a válaszokat. Egy kérdésem még lenne most hogy nagyjából letisztult ki kicsoda.
Ha az Árny volt Robert akit az Őrszem a napba dobott akkor gyakorlatilag az Őrszem már csak Őrszem, úgy értem többet nem fog tudni visszaalakulni Robertté és így gyakorlatilag Robert meghalt?

zozi56:
Hűha, köszi a hosszú véleményt!  

--- Idézet ---Itt Hulknak nagyon örültem de ők mikor találkoztak?
--- Idézet vége ---
Nagyon régen, de mivel Őrszemet hosszú évekre teljesen elfelejtette a világ (Hulkot kivéve), nem tudni pontosan. Hulktól meg ki meri megkérdezni?

--- Idézet ---Az itteni kérdésem még az lenne hogy ez ugyanaz a negatív zóna ami az F4-ben olvasható vagy ez egy teljesen másik N-zóna?
--- Idézet vége ---
Ugyanaz, tudtommal csak egy Negatív Zóna létezik.

--- Idézet ---Addig értettem hogy az Árny az Őrszem egyik  része de hogy még mindig benne volt sőt ha jól vettem ki akkor az Árny  volt Robert Reynolds de akkor ki az Őrszem?(lehet hogy csak én értettem  félre nagyon a történetet de én ezt tudtam naggyából megérteni)
--- Idézet vége ---
Ezt talgaby elmondta. "Őrszem" csak egy kreált személyiség.

--- Idézet ---Egyáltalán mikor fogta el? Talán akkor amikor  az Őrszem hozzáment segítségért de akkor az utána jövő néhány oldal  csak a képzelete volt ha meg jóval előtte akkor meg az eddigi  történetek is csak a képzelődése volt. Nekem ez még nem egészen tiszta.
--- Idézet vége ---
Nem, amikor Őrszem nála járt, és belenézett az elméjébe, még csak felismerte, hogy mekkora veszélyt is jelent az emberiségre. Akkor fogta el, mikor Robert belépett "az Intézménybe".

--- Idézet ---a vége jóra sikerült a nem halhat meg az egyik míg él a másik dologgal, gondolom nem utoljára láttuk az Árnyat.
--- Idézet vége ---
Hát nem, és úgy tűnik, a jelenlegi külföldi történetekben hamarosan ismét visszatér.

Amondin:
Jól van elhiszem, eredetiben tényleg máshogy nézhetett ki. Még több pszihológiai esett?... ha ott nem lesz ennyire bonyolult a történet annyira nem zavar, végül is történetet tud írni arról meg már nem ő tehet hogy a hozzám hasonlóak nem értik meg a lényegét.

talgaby:
Nem kicsit hasonlít, hidd el, én eredetiben olvastam mind a kettőt. A Hulkban direkt vagy könnyebben megfogalmazva, de a lényege dettó ugyanaz, és még hátra van egy jó adag pszichobúvárkodás.

Amondin:
Köszönöm a gyors választ. Így már nagyjából értem de valóban még egyszer át kell olvasnom hogy teljesen megértsem. Oké elismerem Jenkins itt kicsit tényleg bonyulultan írta a történetet. Valóban hasonlít egy kicsit a Hulkhoz de szeritem az a kicsit nagyon nagyon kicsit jelent. (ott legalább elsőre megértettem mindent).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése