HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (323/593) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: talgaby ---bár olvastam az adott számokat, de mindkét író annyira kritikán aluli, pocsék munkát végzett, hogy inkább felejteni próbálom, annak ellenére, hogy Vadóc életében több komoly változás is akkor állt be).
--- Idézet vége ---
Most, hogy ezt mondod igaz. Mert valóban úgy van, hogy az szerzők rengeteg dolgot csináltak eléggé furcsára. Ha jól gondolom ez még a 2000-es évek után következett be. Ami még mostanában is furcsa lett. Ilyenfajta cikket olvastam a képregény.neten, a geeks.blogon, stb. A '60-tól a '90-es évek végéig minden jól ment. Mert azokban nem voltak ilyen-olyan jellegű furcsaságok.

talgaby:
1. X-Men v2, közvetlen azután, hogy véget ért a Morrison-féle New X-Men, Austen első története, a cotá-n olvsható, akkor történt, amikor a csapat elment Kínába. Bocs, de számot nem tudok fejből, viszont az oldalon elég hamar beazonosítható. A látása visszatérése ugyanebben a sorozatban történt, de az már talán Milligan alatt - eddig már nem jutott el nYs, és én egy az egyben átugrottam, amikor az xfanzine-on folytattam a sorozatot (bocs, bár olvastam az adott számokat, de mindkét író annyira kritikán aluli, pocsék munkát végzett, hogy inkább felejteni próbálom, annak ellenére, hogy Vadóc életében több komoly változás is akkor állt be).

dr samson:
2. Szerintem nem, és sosem derült ki.

keildavid:
Itt most két dologról lenne kérdésem. 1. A Vadóc minisorozatban kiderült, hogy Gambit megvakult. Mi történt vele? És úgy tudom neki visszatért a látása.
2. A Megamorhs mini nem kapcsolódik a 616-os univerzumhoz. Vagy lehet, hogy tévedtem? És Fátumnak mi volt a terve, amit a 4. rész utolsó oldalán látszik? Ez sosem derült ki?

SithLord:
Üdv! Köszi a Szuper-Skrull 3.részét,talgaby,Sepi!    
Nah,ilyen árulásra sosem mertem gondolni,ez most meglepett  A történet továbbra is lebilincselő,kár,hogy nem olyan a történet grafikája,mint a borítón...Várom a folytatást!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése