HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (322/593) > >>

Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Super-Skrull befejező részét.
Igazatok volt tényleg voltak benne meglepetések bőven. Én másra gondoltam hogy R'kin miért árulta el őket de így is jó volt. A vége meg...
Hát igen tényleg van szíve és hogy meghalt-e hát én azt mondom ha be akarták fejezni a Super-Skrull történeteit akkor így lehetett volna a legjobban befejezni a hősi halállal.

StakDrone:
Ez a rész nekem is tetszett, bár nem nagyon hiszek benne, hogy Kl'rt valóban kipurcant

dr samson:

--- Idézet ---Azt a II. Titkos Háborút senki sem tervezte folytatni?
--- Idézet vége ---
Azt hiszem gaby már egyszer mondta, hogy nem, mert a kismillió mellékszálával és azokkal a régi, iszonyat gagyi szkenekkel nagyon nagy meló lenne...

keildavid:
Jó volt ez a képregény befejezése. Érdekesség: Kl'rt a Szuper-Skrull, Praxagora és R'kin mindegyikük gondolatai le vannak írva az élményeikről. Pl. A nevem..., meg hogy az Annihilációs-hullám nagy katasztrófát okozott. Bár egyetlen furcsa dolog volt az utolsó oldal. Mintha a Szuper-Skrullal valami történt.
Más ezen kívül: Ha jól emlékszem az Ezüst Utazó minibe volt szó a Túlontúliról és ott is volt. Mi lett vele? Talán ő meghalt? Az információ szerint úgy tudom, hogy ő hosszú idők óta eltűnt a II. Titkos Háború idején. (Bár ennek a mininek az 1. része már kinn van a KTN-en. A folytatása azóta kérdéses volt. Azt a II. Titkos Háborút senki sem tervezte folytatni? A I.-ről már tudom, mert anno a '90-es években magyarul megjelent és nekem megvannak.)

Ezer köszönet talgaby és sepi a Szuper-Skrull mini befejező részért.
Nos ennyi volt.

Sepi:
Frissültünk!
Megsemmisülés - Szuper-Skrull #04

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése