Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 584195 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1495 Dátum: 2009. Október 22., 21:15:17 »
Nagyon jókat röhögtem rajta. Telitalálat a humora, volt egy-két gyengébb poén, de a többi ütős volt. Pl a Hulkos résznél a Howard a Kacsára tett megjegyzés, a Lény beszólása, vagy a zombik.  A poénok tök jól lettek magyarosítva, és a nevek is. Nem beszélve a bubis mizéria beírásáról!
Grat az ünnepi fordításhoz és a király honosításhoz.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #1494 Dátum: 2009. Október 22., 09:30:05 »
köcce a hibajelzéseket....
bocsi hogy maradt benne bármi is... a lusta fejemnek köszönhető  ma este javítom is

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1493 Dátum: 2009. Október 22., 08:14:07 »
Tg-nél a pont. A másik kettőt viszont majd jelzem beiglinek és köszi az észrevételt!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1492 Dátum: 2009. Október 21., 20:35:28 »
A közeli fényképészeti kifejezés a... meglepő módon a közeli fényképekre.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1491 Dátum: 2009. Október 21., 20:30:57 »
Ezt a hülyeséget! Tök jó volt.  Két hiba:
22. oldal, harmadik panel: "közelimre"?
16. oldal, első panel: rakétacsizmáim (elválasztás)
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Olman

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #1490 Dátum: 2009. Október 21., 18:59:17 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Nagyon brutál ennek a póksonkának a beírása, biztos, hogy nekem nem lett volna türelmem ezt így megcsinálni. Szuper. Még nem olvastam végig, de le a kalapot a beírás előtt, ennyit máris mondhatok.  
Bizony zseniális lett a magyar változat, nagyon szellemesek, ötletesek a beírások. Rozsonka.  Meg az egész koncepció tetszik. Vannak persze benne lapos poénok, de azért a gondolatbuborék keresés eléggé ütős.
Találtam benne viszont egy hibát: a marhán a szegy és a lapocka felcserélődött (szerencsére csak egymással és csak ez a kettő), ha tudjátok, szerintem írjátok át, nehogy valaki rosszul jegyezze meg emiatt - ha nem ismerné. A szegy a mellkasnál, a lapocka meg a háton van.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 21., 19:01:19 írta Olman »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1489 Dátum: 2009. Október 21., 18:29:18 »
Hát, nem is csoda, hogy ilyen sokáig tartott és minden tiszteletem beiglié, hogy végül megcsinálta nekem.  

Idézet
Ha jól gondolom ez az a speciális frissítés, amiről a múltkor említetted dr samson.
Igen, ez volt az.

Idézet
Sztem a legnagyobb poén, mikor Lény nem beszélhet a borítón.
Nekem az amikor Millar beszól Kapinak, plusz a végén a Quasadás beszólás...  A két kedvenc karakterem pedig Rozsonka és Újvilági Sonkapitány...

Idézet
Remélem ez nem csak egyrészes volt mert ez aztán tényleg nagyon jól kitalált volt.
De, sajnos ez csak egy egy részes görbe tükör a Marvelnek. Póksonkának mondjuk vannak még más történetei is, ő egy sokkal régebbi karakter, csak itt elővették.  

És örülök, hogy ennyi embernek tetszett, nekem azóta nagy kedvencem, hogy először olvastam.  

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1488 Dátum: 2009. Október 21., 18:21:30 »
Nagyon brutál ennek a póksonkának a beírása, biztos, hogy nekem nem lett volna türelmem ezt így megcsinálni. Szuper. Még nem olvastam végig, de le a kalapot a beírás előtt, ennyit máris mondhatok.  
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1487 Dátum: 2009. Október 21., 16:40:06 »
Ezer köszönet dr samson, sepi és beigli69 az Újvilági Polgárháború képregényért!      Hehe, tényleg egy nagyon jó kis történet volt. Jól lezajlott az élet, amiről úgy láthattuk, hogy Póksonka nem figyelt oda, hogy mi történt. Ha jól gondolom ez az a speciális frissítés, amiről a múltkor említetted dr samson.
Gratulálok dr samson a 100. honosításodhoz! Sok sikert kívánok neked előre is, hogy elérd a 200.-at!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 21., 16:42:26 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1486 Dátum: 2009. Október 21., 16:37:00 »
Juhé, nincs jobb, amikor feldobjátok az ember délutánját egy ilyen pihentagyú marhasággal!:) Sztem a legnagyobb poén, mikor Lény nem beszélhet a borítón.
Köszi Doki az eddigi munkádat!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1485 Dátum: 2009. Október 21., 16:30:12 »
Köszönöm Dr Samsonnak Beigli69-nek és Sepinek az Újvilág Polgárháborút.
Ez aztán alaposan megnevettett. Remek humoros történet ezzel az elveszett gondolatbuborékokkal.
Hogy miket ki nem tudnak találni. Sonka Zúz  (ez a legviccesebb momentum szerintem)
Szegény Amerika Kapitány hogy hogyan nézett ki így. Még jó hogy Víziót vagy Árnyékot kihagyták ebből. Bárcsak Dr Strange-t is átformálták volna. Mindent összevetve nagyon jó volt. Remélem ez nem csak egyrészes volt mert ez aztán tényleg nagyon jól kitalált volt. És gratulálok Dr Samson a 100. honosításodhoz sok sikert a 200-hoz.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1484 Dátum: 2009. Október 21., 16:21:53 »
nagyon tetszett ez a sonkás cucc  és igy utólag gratulálok Sámson doki 100. forditásához. Várom a 200.-at

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1483 Dátum: 2009. Október 21., 15:25:58 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1482 Dátum: 2009. Október 20., 07:28:45 »
Üdv! Köszi a M.O.D.O.K. 11 első számát talgaby,gorgiasz,Bub!      
Elnyerte a tetszésemet ez a sorozat,a történet izgalmasan kezdődik,változatos szereplőkkel.A grafika is jó,kiváncsian várom a folytatást!
Köszi a Megsemmisülés TPB 2.részét talgaby,Sepi!    
Uhh,de rossz Galactus-t lekötözve látni...Kiváncsi vagyok,hogy Thanos meddig lesz Annihilus szövetségese?A történet továbbra is lebilincselő,nagyon várom a folytatást!!!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1481 Dátum: 2009. Október 19., 11:59:31 »
Most elolvastam végre a Modok 11-ét. Jól indult a sztori, bár meglepődtem hogy négyen kapásból Pókfej ismerősei közül kerültek ki. De mondjuk őket nem igazán mondanám Zs kategóriás bűnözöknek (főleg Kaméleonnak voltak elég kemény húzásai,  feltéve ha még mindig az orosz ipse van a fehér maszk alatt), Sőt úgy tudtam Robi és Puma nem is igazán bűnözők. Kár, hogy megint a rossz oldalt erősítik. A történet maga jól indul, birom a tolvajos sztorikat, a rajzokban sincs kivetni való, a fordítás meg szuper,      
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #1480 Dátum: 2009. Október 19., 09:22:08 »
Köszönöm a Megsemmisülés 2. részét. Az első pár oldal kicsit unalmas volt nekem, de a végére felpörögtek a dolgok, nem is kicsit. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Nagy csatára van kilátás.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1479 Dátum: 2009. Október 18., 14:13:47 »
Kösz az 1. és az újabb részt is. Ami feltűnt elsőre, hogy végre méltó rajzokat kapott a történet. Piszok jó, pörgős sztorit kaptunk, ráadásul itt már tényleg összefutott minden száll, nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni. Ezer hála srácok!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1478 Dátum: 2009. Október 18., 14:10:35 »
Talgaby-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés második részét!    
Megdöbbentő egy ekkora természeti erőt, mint Galaktuszt, leláncolva látni...  
Thanos és Annihilus párosa félelmetes!  
Remek ez a story, egyre több a kozmikus szereplő; az ember (az olvasó) csak kapkodja a fejét!  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1477 Dátum: 2009. Október 18., 13:32:06 »
Köszi a választ talgaby. Lesznek leírások a Megsemmisülésben szereplő karakterekről, amiket biztosan Ben Reilly fogja csinálni? Az nagyon jó ötlet. Nem gondoltam, hogy ilyen is lesz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1476 Dátum: 2009. Október 18., 12:06:55 »
A Galaxis Őrzői v2 sokkal-sokkal ez a történet után játszódik, de sajna nem lehetett megakadályozni, hogy pár spoilert ellőjön.
Mar-Vellnek született egy fia egy skrull hercegnőtől (Hulkfi), és utólagosan a szerelmétől egy fia (Genis) és egy lánya (Phyla). Utóbbi kettőhöz majd a Chronopolis Captain Marvel v3-át és v4-ét nézzétek.
Holdsárkány itt még él.
Delikvensről, akárcsak sok más szereplőről, majd az egész hacacáré lezajlása után lesz itt egy leírás, amint Ben elkészül vele.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1475 Dátum: 2009. Október 18., 11:01:25 »
A Megsemmisülés 02.részben látom, hogy megint egy nagy harc van a történetben. Felbukkantak rengeteg kozmikuskarakterek. Ebben még megjelent Mar-Vell Kapitány, pontosan annak a lánya Phyla-Vell(más néven Kvazár). Őt először az FQ-n lévő Galaxis Őrzői v2-ben láttam. Bár egy kicsit furcsa volt, mert említette, hogy a bátyja, Genis-Vell(Örökség) meghalt. Bár ezt nem értem. Mi történt pontosan? Vagy talán lehet, hogy ez egy kicsit spoileres lehet egyéb szempontból. Bár erről, majd kiderül, ha jól gondolom.
Holdsárkányról tényleg azt mondta Drax, hogy meghalt. De ebben az derült ki, hogy életben van.
Ronanről nem gondoltam, hogy segít az embereknek. Pl. Novának. Mert én úgy tudtam, hogy Ronan utálja az embereket és olyan undok alak módon viselkedik.
Még valamit. Feltűnt egy Delikvens nevű lény. Az kicsoda? Nekem ismeretlen ez a név.
Amondin: azzal igazad van, hogy Captain Marvelnek csak egy fia volt. De valóban kiderült Az Allcomicson olvasható Ifjú Bosszú Angyalaiban, hogy van neki még egy fia. A neve Hulkfi(aki valóban félig egy kree és félig egy skrull).  
Ezer köszönet talgaby és sepi a Megsemmisülés 02. részért!      További sok sikert a folytatáshoz!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 18., 11:19:05 írta keildavid »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1474 Dátum: 2009. Október 18., 10:56:16 »
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Megsemmisülés 2. részét.
Jól folytatódik a történet most hogy mások is csatlakoztak a az Annihalációhoz. Ami rendesen meglepett az Captain Marvel volt. Úgy tudtam csak egy fia volt. Praxagora is meglepett de rá valamennyire számítottam. Ordas és a serege pedig remekül ki lett találva. És most hogy a Centúriók is megjelentek nem lesz könnyű dolga Nováéknak. Kíváncsi leszek hogyan menekülnek meg.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1473 Dátum: 2009. Október 18., 10:29:18 »
Frissültünk!
Megsemmisülés #02

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1472 Dátum: 2009. Október 17., 16:01:18 »
Köszönöm Talgabynak Gorgiasznak és BuBnak a Modok 11-e első részét.
érdekesnek indul a történet és tényleg a fele a csapat olyan akiket most látok először, de legalább új karaktereket ismerhettem meg. Az is jó volt ebben hogy valamennyire megismerhettem Modok eredetét.
És hogyha még lesznek többen akkor már nagyon várom a következő részt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 17., 16:01:40 írta Amondin »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1471 Dátum: 2009. Október 17., 10:02:52 »
Nekem is bejött a modok 11-e, bár a sztorit ismerem, de azért jó lefordítva is elolvasni. Mert Folt humora pl nagyon el van találva, szóval az különösen tetszett, jó a fordítás.
Köszönet érte.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 17., 10:03:31 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1470 Dátum: 2009. Október 16., 21:20:32 »
A többiek majd később jönnek. A második számtól lesz visszatekintő oldal, ott átnézhetőbb lesz az egész ügymenet.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1469 Dátum: 2009. Október 16., 20:31:33 »
Talgaby-nak, BuB-nak és Gorgiasz-nak köszönöm a M.O.D.O.K. 11.-e első részét!      
Szerintem hatalmas ez a képregény, nekem nagyon tetszik!  
Én egyedül az afroamcsi csajt nem ismerem!  
Kaméleon tehetséges alakváltó, Élő Lézer pedig Vasember egyik legnagyobb ellenfele!
A Puma pedig rendkívül merész és harcias, anno még a Túlontúlinak is nekiugrott (volna)...
(Nem gondoltam volna, hogy egyszer pénzügyi gondokkal fog küszködni!)  
Armadillo Amerika Kapitány ellenfele (általában), én még őt sem tartom ,,lúzernek''!
(Nem rossz csapat ez, jól össze lettek válogatva!)
Rakéta Robit nem csípem, Folt pedig tényleg dilis...  
De ez csak 8 ember, hol a többi?  
Várós a következő rész!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1468 Dátum: 2009. Október 16., 15:58:24 »
Igen, egyértelműen az Ocean's Elevenre hajaz, csak a címben a sorozatcím (Super-Villain Team-Up) miatt nem tudtam utalni erre, mert azt nem akarta angolul hagyni, a vegyes címektől meg irtózom.

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #1467 Dátum: 2009. Október 16., 15:04:34 »
NNNnna ez egy nagyon pöpec mini! Még az Eduárdban találtam rá. MODOK fan vagyok, van figurám is.  De a többi szereplő is telitalálat. Puma, Spot, Robi... Ááá, király, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']mennyire sikerült eltalálniuk a sztorival az Ocean filmek 'mindenki átver mindenkit' fílingjét[/span].
*Köszi Talgaby, Gorgiasz, BuB.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 16., 15:09:53 írta Dris »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1466 Dátum: 2009. Október 16., 14:22:50 »
A Szuperbűnözők csapata: M.O.D.O.K. 11.-e 01. nagyon érdekes képregény. Valóban igaz, hogy ez tényleg nem tartalmaz semmilyen spoilert a Polgárháború és a Hulk Háborúja szempontból.
 Szóval ebben a részben is kiderült, hogy M.O.D.O.K. hogyan lett olyan, amilyennek ismerjük. Mert az elején láttam, hogy volt ott egy férfi és az belőle lett M.O.D.O.K.
 A bűnözőkről pedig igaz, sokan nem ismerősek lehetnek. De viszont van három olyan karakter, amelyeket felismertem. Puma és Rakéta Robi(a Csodálatos Pókember 1. sorozatban szerepeltek először) valamint Folt=Spot(őt eddig a Pókember rajzfilmben láttam először, de a képregényben is szerepelt. Pl. a Rozsomák 7. számban. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Akkoriban úgy tűnt, hogy ő meghalt. De ez is biztos az írók műve volt. [/span] És a mostani Csodálatos Pókember 2. sorozat 74. számban szerepelt.
 A többi karakterek még csak most láttam először. Így azokról nem tudok mit mondani.
 Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és BuB a Szuperbűnözők csapata: M.O.D.O.K. 11.-e 01. számért!      Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!