A Megsemmisülés 02.részben látom, hogy megint egy nagy harc van a történetben. Felbukkantak rengeteg kozmikuskarakterek. Ebben még megjelent Mar-Vell Kapitány, pontosan annak a lánya Phyla-Vell(más néven Kvazár). Őt először az FQ-n lévő Galaxis Őrzői v2-ben láttam. Bár egy kicsit furcsa volt, mert említette, hogy a bátyja, Genis-Vell(Örökség) meghalt. Bár ezt nem értem. Mi történt pontosan? Vagy talán lehet, hogy ez egy kicsit spoileres lehet egyéb szempontból. Bár erről, majd kiderül, ha jól gondolom.
Holdsárkányról tényleg azt mondta Drax, hogy meghalt. De ebben az derült ki, hogy életben van.
Ronanről nem gondoltam, hogy segít az embereknek. Pl. Novának. Mert én úgy tudtam, hogy Ronan utálja az embereket és olyan undok alak módon viselkedik.
Még valamit. Feltűnt egy Delikvens nevű lény. Az kicsoda? Nekem ismeretlen ez a név.
Amondin: azzal igazad van, hogy Captain Marvelnek csak egy fia volt. De valóban kiderült Az Allcomicson olvasható Ifjú Bosszú Angyalaiban, hogy van neki még egy fia. A neve Hulkfi(aki valóban félig egy kree és félig egy skrull).
Ezer köszönet talgaby és sepi a Megsemmisülés 02. részért! További sok sikert a folytatáshoz!