Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 583799 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1555 Dátum: 2009. November 09., 12:38:46 »
Le fogjuk, de csak jóval később. Mivel az iszonyat spoileres a Polgárháborúra nézve, ezért csak akkor fog kimenni, ha már a Kingpin kiadta azt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1554 Dátum: 2009. November 09., 08:42:08 »
Sziasztok!!

Elöször is köszönöm szépen a Megsemmisülés ujabb epizodját   

Másodszor pedig Grey Gargoyle-hoz csatlakozva,szenzációsak ezek a részek.Lebilincsel és kivégez a sztori  

Epekedve várom a finálét,ami sejthető volt,mivel Annihilus most már több fronton is csatát vesztett,zsarnoki uralma immáron a végéhez közeledik  

Ordas megérdemelte azt a taslit.Arrogáns és unszimpatikus szereplő.Kár,h. Surfer anno nem intézte el véglegesen :/

Galactus-t végre kiszabaditották!!!Annihilus rettegj!!:) Ha csak nincsenek a közelben az Ösök,akkor tomboló dühét nincs ami megállithatná   

Talgaby,köszönöm az Ösökre vonatkozó választ   

Van ennek a sztorinek is egy What if-je...Azt is le fogjátok közölni v. az most kimarad??
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 09., 08:43:15 írta Galan »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
« Válasz #1553 Dátum: 2009. November 08., 21:41:03 »
Lenyűgöző volt az 5. rész. Ronan "judge dredd" vádló, ítéletet hozott, és végrehalytotta. Csupa nagy pillanat, az ember ilyenkor elgondolkozik, hogy hová lehet ezt még fokozni.
Köszönet ezért a részért is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 09., 09:10:44 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1552 Dátum: 2009. November 08., 20:31:25 »
Ahogy ott vannak a letöltőben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #1551 Dátum: 2009. November 08., 20:22:08 »
Na elkezdtem a Megsemmisülést, a Pusztító végére értem, eddig marha jó.  A Prológ rajza nem tetszett, meg igazán az elbeszélés módja sem, szóval remélem, inkább a Drax vonalán halad majd a dolog tovább a későbbiekben.

Kérdésem: Innentől milyen sorrendben kellene olvasnom a sztorikat?

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1550 Dátum: 2009. November 08., 16:41:38 »
Basszus, ez nagyon rendben lévő rész volt! A "mellékszálak" - Galactus, Blastaar - is nagyon tetszett, de a fővonal is nagyszerű volt. Szegény Ronan, sok mindent lehet rá mondani, de amennyire én ismerem, valóban nem akart soha uralkodni. Erre most nyakába szakadt egy egész birodalom  És az a kép, ahogy leüti Ordast, az gyönyörű volt.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1549 Dátum: 2009. November 08., 13:01:45 »
Hm, pedig én is azt hittem, hogy neki annyi! Köszi az újabb részt, nagyon jó volt, pörgős, akciódús, remek dialógusokkal, ráadásul végre tényleg a jófiuknak is jutott valami öröm. Csak azt nem vágom, hogy Utazó tulajdonképpen hogyan szabadította ki Galactust? Úgy tűnt, Thanos eléggé profin készítette el a Világfaló "bilincsét"! Erre Az Utazó sity-suty kiszabadította őt.   A második oldal 1 panelján van egy elírás, Blastaar azt mondja: "ne igaz?" Ezt leszámítva a honosítás is kiváló lett!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1548 Dátum: 2009. November 08., 13:00:57 »
Talgaby-nak, Gorgiasz-nak, Sepi-nek és BuB-nak köszönöm a Megsemmisülés ötödik részét!        
A dasztba, hogy ez mekkora rész volt (már megint)!!!    
Ronan nem sokat szöszmötölt, ő tényleg a tettek kree-je!  
Poén volt, ahogy a Szuperskrull osztotta őt és a kree-ket (kit verbálisan, kit fizikálisan)!  
Blastaar megjelenésének külön örültem, Drax pedig továbbra is brutális!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1547 Dátum: 2009. November 08., 12:21:59 »
Ordas túlélte, fogjuk még látni eleget.
És igen, rosszul emlékeztem az időzítésre és hamarabb lett nyilvános, mint hogy elkészült volna az elválasztóoldal. Bocs, ez most egy ilyen hétvége, a Macskanővel is sokkal jobban jártam, hogy péntek éjjel csináltam meg inkább.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1546 Dátum: 2009. November 08., 10:46:23 »
Köszönöm Talgabynak Gorgiasznak BuBnak és Sepinek a megsemmisülés 5. részét.
Tényleg nagyrészt Ronanról szólt a történet de meg kell hagyni alaposan helytállt Szuper-Skrullal és Praxagorával az oldalán. Főleg a [span style=\'color:#000000;background:#000000\']harca Ordassal volt az amikor tényleg beleadott mindent még a kalapácsa is eltört ordas fején, és ha jól láttam akkor ordas meg is halt. De amire a legkevésbé számítottam volna az a Legfőbb Inteligencia megjelenése volt. Sosem hittem volna hogy a sajátjai viszik őt majd sírba.[/span] Érdekes lesz hogy Ronan hogyan fogja vezetni a kree-ket. Már nagyon várom a befejező részt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 08., 10:47:25 írta Amondin »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1545 Dátum: 2009. November 08., 10:09:08 »
Ott van már, csak kedves kollegám hamarabb kirakta a képregényt, minthogy felraktam volna azt a szerverre.
És akkor már hivatalosan:

Frissültünk!
Megsemmisülés #05

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1544 Dátum: 2009. November 08., 09:57:31 »
Ezer köszönet Talgaby, Gorgiasz, Sepi és BuB a Megsemmisülés 05. részért!        Továbbra is nagy harc volt az egész galaxisban. Ronan aztán nagyon erős egy kree lett belőle. ÉS felbukkant egy ismerős, akire nem számítottunk. Hogy kicsoda, azt nem mondom el.
Bár lehet, hogy tévedek. De én úgy látom, hogy a 4. és az 5. rész közti elválasztó borító nincs ott.
További sok sikert!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1543 Dátum: 2009. November 05., 10:13:52 »
Üdv! Köszi a Megsemmisülés #04.részét,talgaby,gorgiasz,Sepi!      
Hihetetlen..csak ámulok-bámulok  Thanosnak annyi?!Azért valahol drukkoltam,hogy ez történjen,de csak miután Annihilussal végzett.De,így csak még izgalmasabb lesz az eddig is lebilincselő történet!!!!  Nagyon várom a folytatást,srácok!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #1542 Dátum: 2009. November 04., 09:26:58 »
Köszönöm a tájékoztatást. Azt is jó hallani, hogy más is kedveli a karakterét, külön kösz, Asys.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1541 Dátum: 2009. November 03., 21:49:19 »
Ott nem.
De itt a következő számban igen.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1540 Dátum: 2009. November 03., 20:46:33 »
Kozmikus sztoriban leghamarabb csak a War Of Kingsben találkozhattok vele. Legalábbis ha jól emlékszem, akkor a Conquestben nem szerepelt.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1539 Dátum: 2009. November 03., 20:31:44 »
Blastaar-t én is hiányolom...  
Én először azt hittem, hogy a Szuperskrull miatta megy a Zónába!

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1538 Dátum: 2009. November 03., 12:31:58 »
Köszi, akkor hátha találkozunk még vele is. Szerintem tök logikus lett volna a készítőktől a szerepeltetése a Megsemmisülésben a Negatív Zóna miatt. Megütközhetett volna Annihilussal.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1537 Dátum: 2009. November 03., 11:09:44 »
A közeljövőben biztos nem. A távoliban meg még bármi előfordulhat.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1536 Dátum: 2009. November 03., 08:40:13 »
Annihilus neve már gyerekkoromban megtetszett, amikor a Marvel Extrában olvastam róla. Sajátos érdeklődési körű gyermekként már akkor tudtam, hogy a nihil a semmit jelenti, akkoriban az osztálytársak furcsán is néztek rám.  
Szeretem a jelentést hordozó neveket, pl: A. egyik ellenfele, Blastaar neve nagyon kifejező. Nagyon kedvelem az Ő karakterét is. Vele terveztek honosítást valamikor a jövőben?

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1535 Dátum: 2009. November 02., 17:05:20 »
Utánanéztem bár nem biztos jól értelmeztem de ha jól akkor valamennyire érthető az elgondolás, de akkor is kiírtani az egész univerzumot kicsit ostoba elgondolás de végülis ő tudja és ha megvan rá az eszköze akkor valamennyire érthető.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 17:08:27 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1534 Dátum: 2009. November 02., 16:58:13 »
Nem ostoba. Nézz utána a "nihilizmus" szónak, és megérted majd a motivációit.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1533 Dátum: 2009. November 02., 16:47:26 »
Idézetet írta: talgaby
Annihilusnak nem is az a célja, hogy ő életben maradjon, hanem hogy minden élőlény elpusztuljon. A kettő között azért van különbség.

Áh így már akkor érthető viszont akkor még ostobább és veszélyesebb mint gondoltam volna.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 16:48:25 írta Amondin »

• Spawn
« Válasz #1532 Dátum: 2009. November 02., 15:09:54 »
Idézetet írta: Galan
Morg dolgot pedig nem értem.Ami egyszer kitörlödött a realitásból az,h. tud most ujbol megjelenni ?  

Miért törlődött kia realitásból? vagy inkább mikor?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1531 Dátum: 2009. November 02., 15:00:06 »
Tenebrosus és Égisz is fel fognak tűnni még. Az Annihilation levezetésének nem tréfából "Heralds of Galactus" a címe.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #1530 Dátum: 2009. November 02., 14:19:41 »
Tenebrosus külsőre jól néz ki, bár ENYHÉN Galactust koppintja a sisakja, meg a csataszoknyája. Pontosan ezért néz ki jól. Erőben majdnem akkora hatalma van, mint Galactusnak, tehát figyelembe véve kedvenc bolygófalóm veretes -és immár rendszeres- mélyrepüléseit, Tenebrosus akár Oki Doki szintjén is lehet.  
Kíváncsi vagyok, Galactus magához tér-e még az életben...(persze ez egy ironikus kérdés)
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 14:26:50 írta turkia »

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1529 Dátum: 2009. November 02., 13:03:59 »
Vörös emelő szerepelt még a Galactus:The Devourer miniben is  

Szerintem az "ösök"(Tenenbrousos,Aegis...)lettek erre a történetre,csupán kitalálva.G.-t valakikkel béklyoba kellett verni:)Nagyon eltüntek a szinről...Pedig nekem nagyon bejövösek ezek a karakterek  

Amugy birom az olyan szereplőket,mint amilyenek a fentiek is,h. az adatlapjuk nagyon szükszavu a képességeikről pedig szinte semmit sem tudni,ergo a karakterek maguk ki lettek gyorsan találva,a kerettörténetük is,h. jönnek ők a képbe,ám személyiségük a nullát definiálja.Félkészek csupán,ezért gondolom,h. nem is lesz több szerepük ebben v. más történetben...Aztán persze ki tudja,mikor kerülnek ujbol elő a Marvel kalapbol  

Morg dolgot pedig nem értem.Ami egyszer kitörlödött a realitásból az,h. tud most ujbol megjelenni ?  

Bár köztudott,h. sok szereplő halt már meg,majd tért vissza(A'La Galactust sem hagyták békében nyugodni  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 14:58:43 írta talgaby »

• Spawn
« Válasz #1528 Dátum: 2009. November 02., 12:54:06 »
Az itt korábban feltett kérdésre..."Mi történt a hirnökökkel"a válasz ebben a számban teljesedik ki.
Galactus hirnökeiből 5 elintézve.Tenebrosus elintézte G. első hirnökét(neve most hirtelen nem jut eszembe...)Terrax és Surfer ugye Annihilus markában.Stardust és vörös Kard(rem. jol emlékszem a nevére) önfeláldozásukkal probálták menteni a menthetetlent.Tűz urát pedig Annihilus talpnyaloja,Ordas ütötte ki,mondjuk ő uszta meg végül a legszerencsésebben.

Az első hírnőke csak simán a Bukott. Csillagpor és Vörös Emelő meg olyan mintha csak erre a történetre lettek volna kitalálva. bár asszem nem itt jelentek meg először, viszont már itt úgy nézett ki el is intézték őket. Azt nemtom szerepeltek-e utánna még valahol.
Morgrol meg ne feledkezz meg, őt szintén mutatták, hogy kiszipolyozta annihilus.

Javítom: [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Csillagpor idén még mindig Galactus hírnöke volt, mert vele csatázott beta ray bill ellen.[/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 12:56:49 írta grey gargoyle »

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1527 Dátum: 2009. November 02., 12:34:58 »
 Szintén nagy-nagy köszönet az ujabb részekért  

Igy most már értem,h. tették Galactust mozgásképtelenné(mindig csak annyi energiát csepegtetnek,h. épp,h. ne halj...azaz ne szünjön meg létezni.A ráncok az arcán sem az öregedés jeleit mutatták).

És értem Talgaby mit értett azon,h. G és az Istenek közötti csata nem lett épp egy felejthetetlen,monumentális jelenet.Holott 1 csúcspontnak kellett volna lennie.Erre az irók csupán 1 oldalt"pazaroltak",ami tényleg elég fukar dolog volt.Pedig az ilyen összecsapásokkal lehetne aztán huzni a történet terjedelmét.Tulajdonképpen semmi nem derült ki a találkozásukból,csupán Annihilus mesélte el röviden az összecsapásuk végkimenetelét.

A csata végeredménye,hm.. várható volt,de azért G. itt sem használta teste azon részét,amit a nyaka tart,mert ha igy lett volna,akkor bevethette volna ellenük a végső semlegesitőt.

G.-t és Surfert legyőzve,az ösök eltüntek(tényleg hova is??Őnekik a szerepük a történetben evvel végetért??)otthagyták Thanosnak,aki tálcán nyujtotta át Annihilusnak.

Galactus vonal evvel letudva.

Hirnökök...

Az itt korábban feltett kérdésre..."Mi történt a hirnökökkel"a válasz ebben a számban teljesedik ki.

Galactus hirnökeiből 5 elintézve.Tenebrosus elintézte G. első hirnökét(neve most hirtelen nem jut eszembe...)Terrax és Surfer ugye Annihilus markában.Stardust és vörös Kard(rem. jol emlékszem a nevére) önfeláldozásukkal probálták menteni a menthetetlent.Tűz urát pedig Annihilus talpnyaloja,Ordas ütötte ki,mondjuk ő uszta meg végül a legszerencsésebben.

Thanos...

Végeredményben ő nyerte a legtöbbett avval,h. Drax megölte.Igy teljesült leghöbb vágya és végre a Halál markába kerülhetett  

De,h. mi az amivel Annihilus átverte??Volt arra utalás,h. Annihilus igért e v. bevonta e Thanos-t a terveibe??

Ironikus,ahogy Thanos akarta végül kiszabaditani G.-t.Tetszett az a mondat,Thanos szájából,miszerint"tünjünk el,mert nem szeretnék itt lenni,mikor Galactus kiereszti dühét"    Grey Gargoyle,[span style=\'color:#000000;background:#000000\']majd ezt skubizd meg[/span],de többet nem akarok spoilerezni   

Kérdés,h. akkor most mi lesz a továbbiakban??G.-t ki kel szabaditani ez nem vitás...De ki fogja tudni felszabaditani,ha már nincs Thanos??Lesz e eddig még ismeretlen erősitésük a jo oldalnak??És mi lesz e történetnek a hepi endje??  

Kérdések,melyekre pár hetet még végig kell izgulni  

Idézetet írta: grey gargoyle
A Haaaalál:)

Elég nyilvánvaló.  

Hány forintos kérdés is volt ??
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 02., 13:18:28 írta Galan »

• Spawn
« Válasz #1526 Dátum: 2009. November 02., 12:22:09 »