HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Kinglade:
Én is befejeztem végre az Annihilation főminit és tetszett. Nem is kicsit. A rajzok is nagyon szépek voltak. Amikor Drax megöli Thanost, azt a képet percekig csak néztem. Hatalmas köszönet mindenkinek aki részt vett a honosításban, minden egyes számnál szinte tökéletes volt. Az utóhatásokat pedig természetesen kíváncsian várom.
grey gargoyle:
Jó volt ez a rész is, bár novával kapcsolatban hiányoltam, azt, hogy a központi nagyagyal kommunikált volna, meg irányította volna.
Viszont az hülyeség volt, hogy azután, hogy ordast is meg annihilust is leverték, még adnak neki ezért egy bolygót is. Ez hogy is van? Miért kap ő több bolygót, miután szétverték a fejét? Még meg is gyógyitották? Megtámadja a kreeket, leverik és ezután még ajándékot is kap, de nem akármilyet, a volt kree birodalom felét nekiadják ezért jutalmul? hogy ez hogy jött ki, nem igazán értem.
--- Idézetet írta: turkia ---de a képregényekben a halál nem sokat jelent. Thanos már ott vigyorgott a Halállal a sziklán, lesz ő még életben...
--- Idézet vége ---
Ez igaz, tényleg nem sokat jelent, de szerintem elég logikátlan lenne visszahozni thanost. Szerintem azzal a képpel egyértelművé tették, hogy esze ágában sem lesz otthagyni a "kedvesét".
holloo:
Köszi az Annihilációt minden közreműködőnek. Kimondottan jó (hosszú ) történet volt. A háborús részek elég jók voltak, persze a legtöbb mininek volt nagyon ütős jelenete. Tulajdonképpen mindegyik tetszett, és az is jól megoldott volt, ahogy a főtörténethez kapcsolódtak. Mondjuk azért néha erőltetettnek tartottam ezt a "jajj a bogarak megállíthatatlanok" dolgot, de hát ez még belefért. Sajnos a befejezés nagyon rossz lett, a crossoverek legnagyobb átka, ez a lezárjuk, de mégse zárjuk le dolog. Az utolsó oldal meg egy az egyben egy "akármilyen" kategóriás tinihorror befejezés, jajj a gonosz nem halhat meg.
talgaby:
Ha gorgiasz gépe is megjavul hozzá eléggé, akkor pénteken. Ha nem, akkor fogalmam sincs.
Zigota:
Modok überfantasztikus 11-e mikor folytatódik?
Nekem bejött az első rész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése