HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (278/593) > >>

Zigota:
Kösz szépen az egész Megsemmisülés sagát!

Nova tényleg megváltozott, mondjuk ilyen körülmények között nem csoda, de felnőtt a feladathoz.
Úgy látszik Halál elfogadta Thanost a férjéül végre. Lehet Thanos végig ezt akarta. Nova a szó szerint kitépte Annihilus szívét. Bár azt gondoltam, hogy valamelyik királynője szül majd egy újat.

Még egyszer kösz!

melan:
bár még nincs vége, azt hiszem itt az ideje megköszönni azt a rengeteg munkát, amit belefektettetek! köszi, hogy elhoztátok nekünk a megsemmisülést  csak így tovább!

turkia:
ISTENI!!! Köszönjük szépen!!! Annihilus végre megkapta, de a képregényekben a halál nem sokat jelent. Thanos már ott vigyorgott a Halállal a sziklán, lesz ő még életben... Galactus megmutatta, milyen egy igazi hullám, semmi perc alatt eltörölte a rovarokat. Kicsit szűkszavúan bántak el ezzel a leszámolással, több szerepet vártam volna tőle. De azért Ő volt a hullám legyőzője, legalább jelentős szerep. Ordast én helyben kivégeztem volna, Annihilus testét meg atomjaira kellett volna robbantani... Az utóhatás nem lehet semmi, alig várom!

keildavid:
Nagyon jó volt ez a befejező rész. Tényleg van a történetben sok akció, rengeteg-rengeteg csata, lövöldözés, robbanás, bogárirtás, robbanás, verekedés, robbanás, végső, mindent eldöntő párbajok, és persze rengeteg látványos robbanás. Galactus kiszabadult és végre sikerült legyőzniük Annihilust. Undorítóan nézett ki, amit Nova művelt. A végén pedig kiderült, hogy mindenki békére lelt. Bár a kree-kről nem tudtam, hogy valóban békések, főleg Ronan, a vádló. Mert ők mindig harcoltak. Főleg a skrullok ellen. Galactusról pedig olvastam, hogy ő nem gonosz lény. Ezüst Utazó akkor megint Galactus hírnöke lett. Ordas arca nagyon furán nézett ki. Nyilván a sérülés miatt, amit Ronan művelt. Thanos pedig...hát, ahogy látom neki annyi volt. Meghalt.
Ezer köszönet minden HálóZsák tagoknak a Megsemmisülés eddigi képregényeiért, amit honosítottatok!            
Akkor ezután következik a Megsemmisülés utóhatása. Hamarosan meglátjuk.
Mára ennyi volt a véleményem.

Sepi:

--- Idézetet írta: Amondin ---leginkább az a kép fogot meg ahol Nova kitépi Annihilus nyelvét remélem ezúttal végleg meghalt.
--- Idézet vége ---
Az nem a nyelve, hanem a szíve volt.  És a végleg meghalásra az utolsó oldal választ ad.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése