HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézetet írta: roberto - 2018. Február 22., 09:34:17 ---Erre már rá akartam kérdezni korábban: az X-men filmekben mindig Ciklonnak nevezik Storm karakterét. Mi bajuk volt a szinkronosoknak a Viharral?
--- Idézet vége ---
Az, hogy barmok. Az. :stupid:
Még a Rozsomák/Farkas magyarítást meg tudom érteni, a sokszor, sok helyen elfogadott magyarázat miatt. Nem tetszik, de értem. De ezt??? Egy nyomorult Google fordító is jobb eredményre jutott volna. :dry:
roberto:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Szeptember 20., 17:31:46 ---Egy kérdés, mostmár a képregényben is Ciklonnak lesz fordítva Storm, nem volt jó a Vihar, mint régen?
--- Idézet vége ---
Erre már rá akartam kérdezni korábban: az X-men filmekben mindig Ciklonnak nevezik Storm karakterét. Mi bajuk volt a szinkronosoknak a Viharral?
daniel86:
Ööö, izé köszönöm az új DP részt. Vagy mi. Megyek aludni. Egy hónapig :rolleyes:
Genzo:
Tartsatok ki, most öt "rendes" füzet következik, aztán a 26. számban megyünk Hitler ellen. ;)
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 21., 13:10:32 ---Deadpool 20: Ezmivoltez?!?!? :blink: :stupid: :headscratch: :nemtudom: :hehe:
--- Idézet vége ---
Szerintem amolyan Deadpool féle tisztelgés vagy megemlékezés Jack kirby és a 60-as évek jellegzetes stílusa iránt. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése