HálóZsák fórumok > OFF topik
talgaby és Zerit OFF Páholya
Troll:
Na bakker, még egy gépész... Azt hittem ebből a fajtából csak én vagyok az undergroundban. (Infós-ból és Építőből többet is ismerek.) Még egy elmélet dölt meg.
talgaby:
--- Idézet ---Ilyen amikor két műszaki vitázik?
--- Idézet vége ---
Nem, most a nagyközönség kedvéért a közérthető verziót vettük elő.
--- Idézet ---talbagy, Zerit, milyen szakon vagytok?
--- Idézet vége ---
Részemről gépészmérnökin.
Buddhát tudtam, de mégis, mi annak az esélye, hogy két leendő Buddha is legyen egy időben egyetlen viszonylag behatárolt területen?
Troll:
Hmmm... Én elovastam a topikot. Ilyen amikor két műszaki vitázik?
talbagy, Zerit, milyen szakon vagytok?
Egyébként Buddhából nem csak egy lehet, sok buddha járt és jár a földön,
csak épp a vallásalapító vált híressé. Sőt a nagyszekér irányzat szerint
bárkiből lehet buddha. Úgyhogy hajrá, gyúrjátok magatokat.
talgaby:
--- Idézet ---de ne menjunk bele a kaosz-elmeletekbe mert az nagyon tud am habozni
--- Idézet vége ---
Miért ne? Ritka vicces téma, aminek egyetlen apró kis problémájával köteteket töltöttek már meg...mégis a jelek szerint ezzel közelítettük meg a legjobban a valóság leírását (persze finoman szólva is van még hová fejlődni...).
Zerit:
heh, nincs miert bocsanatot kerned ez egy ilyen topic, szabad a palya
na figyusz, te vizsgalod az illeto cselekedetet, akkor szamodra egy iranyba leng ki, nem mondd, hogy egyszerre rossz es jo valami szamodra, vegyes erzelmeken is felulkerekedik, kicsucsosodik az egyik...
semleges cselekedet? minden hatassal van mindenre, newton torveny: akcio-reakcio, karma rendszer: ok-okozat... nem letezhetsz ugy, hogy ne legyel hatassal kornyezetedre, ez a let alapja... de ne menjunk bele a kaosz-elmeletekbe mert az nagyon tud am habozni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése