HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (25/111) > >>

talgaby:
Mármint úgy érted, hogy a legelső poénja. A második nagyon jó volt, méghogy sztereotíp kép az amcsikról?  (Egyébként az olajosnál a szöveg nem a Dune-ből lett átemelve? Mintha ott is ugyanez lenne a fűszerről...  )

Zerit:
na akkor blogolok tovabbra is, mert mer' ne?

az egyik kedvenc konyvem (van sok, de fene tudja miert, ez nagyon kozel all a szivemhez) a kalevala
egyedulallo mar csak azert is, mert egy nep irta a "konyvet", megis koherens az egesz, ellenben igencsak szerteagazo ismereteket kozol, teremtestortenettol legendakon at a mindennapi elet es szokasok mind-mind benne vannak
tobbnyire vicces, kituno humorral van atitatva (sokan nem is tudjak, pedig igy van), persze van nehany szomorkas tortenet is, igy a nagy es oreg Vejnemojnen utolso "kalandja" is, tulajdonkeppen egy allegoria a keresztenyseg megjelenesevel a regi hagyomanyok es hiedelmek elhagyasara, a szuz gyermeke eluzi Vejnot...
de ezzel nincs vege! hova szokott a jo oreg baratunk? hat hova mashova mint az usa-ba
es hogy ott milyen viszontagsagokban volt resze, ime nehany csik (meghagytam oket angolul, mert igazandibol igy utnek a poenok)

1.
2.
3.
4.

Sepi:
Attól függetlenül szerintem nagyon jó lett.

Zerit:
hehe, a folytatas nincs meg  ugyan csatlakozott meg egy torpe, egy magus, egy kalandor es egy paladin a kutatashoz, de sajnos kimerult az egesz abban, hogy szivattuk a paladint, mert tul taposan jatszot
ellenben van a fejemben egy sztori a cigeretta legendjarol, tulajdonkeppen egy jopofa eredettortenet a fantasy vilagba agyazva... meg van egy helyszinleirasom, amit lehet hogy egyszer atkoltok novellava, kitudja
persze a lenti iras nyomokban tartalmaz lopott otleteket (asszem a torpekre valo utalas nagy resze), szoval ez csak egy trefa volt, semmi tobb

Sepi:
A Gyűrűk Ura elveszett fejezete...  

De amúgy egészen jó, legalábbis nekem tetszett, de most nem tudom, hogy mi történt miután belépett  . Mikor lesz a folytatás?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése