HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (130/143) > >>

Micho:
Frissültünk!

•CSI: NY - Kegyetlen halál 2/5

Gorgonita:
Eddig nekem is ez a kedvencem a háromból. A pénzhamisítós egy erős közepes volt. A farkasemberes meg nem kötött le annyira hogy elolvassam, de lehet, hogy csak azért mert egyszerre sok ez a 3 csapat, pláne úgy hogy eddig egyiket sem ismertem.
 Ez a Las Vegasi viszont most is jó volt. Tetszett a golfautós üldözés, meg ahogy utánna beszóltak a srác társai, hogy miért hozta be.
 A testvérek újabb bizonytalansági tényezők, és ami egy kriminél fontos, nem lehet sejteni mi van a háttérben.

talgaby:
Köszi az értékelést. A hibás oldalt javítottam, elvileg már fenn is van.

regnar:
Akkor lássuk, hogy mit tartogat számunkra a Titkos személyazonosság 2. száma.

A borító úgy látszik koncepciót takar, legalábbis itt is tükrös fotót láthatunk. A színi is egységesek, szóval - bár nem ismerem - arra tippelnék, hogy a következő három füzet is hasonló lesz, egy-egy szereplővel. Nézegetem a képet, és mintha nem is a nő lenne a zazonosító kártyán.. aztán megnéztem a kreditoldalt és ott mintha ott sem ő lenne rajta, sőt a képeken két külön személy van.. bár lehet, hogy csak a szemem csalt, és akkor szóljatok, mert hülyülök  

Maga a képregény olyan mint az elsőző rész, az arcok talán javultak valamelyest, de az arányokkal elég sok gondja lehet a rajzolónka, mert ritka sok aránytalan figurával találkozni a füzetben.

Történet. kezd fokozódni azt hiszem. Alig jártunk be egy pár helyszínt, de izgalmassá tette a dolgot belevonták a családi vonalat. Nem beszélve arról, hogy jót tett a történetnek, hogy a karakterek hátterére is vannak utalások. Persze itt fontos is, mert lehet, hogy a múltból gyökerezik a bűntény.

A fordítás és beírás most is jól sikerült, egy pillanatra sem "törnek" meg a mondatok, gördülékenyen olvashatóak és érthetőek. EGyetlen apró hibát találtam csupán A 18-as oldal alján találtam egy elgépelést iagzán lett igazán helyett, de ez csak egy apró figyelmetlenség, amúgy jól sikerült a munkátok.

Összességében. Érdekes a sztori mindenképpen várom a folytatást.

Micho:
Frissültünk!

•CSI: Titkos személyazonosság 2/5

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése